2018-05-25 22:35:35
Φωτογραφία για Ντουμπάι: Όταν ο υδράργυρος φτάνει τους 50 βαθμούς, «βρέχει».... μπιφτέκια!
Drone παραδίδει σε μία ημέρα 900 μπιφτέκια σε εργαζόμενους, μία πρωτοβουλά της εταιρείας υπηρεσιών «Exponent Technology Services»

Οι εργαζόμενοι στο Ντουμπάι με τη θερμοκρασία να αγγίζει πολλές φορές τους 50 Βαθμούς Κελσίου - έχουν ένα σοβαρό θέμα: να εξασφαλίσουν με κάποιον τρόπο την τροφή τους.

Στο Ντουμπάι, η εταιρεία υπηρεσιών «Exponent Technology Services» σχεδιάζει την παράδοση τροφίμων με την βοήθεια των drones. Οι δοκιμές της στέφθηκαν με επιτυχία.

Μεταφέροντας 900 μπιφτέκια σε μία μόνο ημέρα, η «Exponent Technology Services» είναι μία από τις πολλές εταιρείες που αναζητούν νέους τρόπους να ενσωματώσουν τα drones στην καθημερινότητα των Αράβων.

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό δίκτυο CNN, η Ανίς Χαρμπ, γενική διευθύντρια του τμήματος «Deliveroo» στη Μέση Ανατολή εξηγεί:

"Σχετικά με την παράδοση τροφίμων,το Ντουμπάι βρίσκεται πολύ μπροστά.Η παράδοση τροφίμων είναι περισσότερο ένας τρόπος ζωής ενώ στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές είναι πολυτέλεια".


«Η ζήτηση», όπως η ίδια επισημαίνει,«είναι τεράστια».

Σύμφωνα με έκθεση της εταιρείας για την έρευνα αγοράς KPMG του 2017 σχετικά με τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών εντός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το 60% των καταναλωτών χρησιμοποιούν μια εφαρμογή για την παραγγελία τροφίμων. Το αντίστοιχο ποσοστό στις ΗΠΑ είναι μόλις 18%,όπως επισημαίνει έκθεση του Morgan Stanley του 2017.

"Οι καταναλωτές της Μέσης Ανατολής δαπανούν πάνω από το ένα τρίτο του εισοδήματός του στις μεταφορές και τα τρόφιμα, οπότε η παράδοση τροφίμων είναι μια πολύ φυσική εξέλιξη", υποστηρίζει ο Ζαχ Φιλκενστάιν, αντιπρόεδρος της εταιρίας Careem Careem με διαθέτει στους πελάτες το «RoundMenu»,μια λίστα με εστιατόρια και μια πλατφόρμα παραγγελίας τροφίμων που λειτουργεί σε όλο τον αραβικό κόσμο.

Η Deliveroo εφαρμόζει επίσης στο Ντουμπάι και την ιδέα του "Deliveroo Editions". Η εταιρεία συνεργάζεται με πολλά εστιατόρια πραγματοποιώντας μόνο παραδόσεις φαγητών και καταργώντας το παραδοσιακό μοντέλο εστιατορίου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποιος ήταν ο Ίναχος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποιος ήταν ο Ίναχος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ