2012-06-02 11:30:03
Φωτογραφία για Ο Ρουβάς αντιμέτωπος με την μπάλα της Εθνικής!
Ο Σάκης Ρουβάς, που έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου συμμετείχε στην προπόνηση των Ελλήνων άσων της μπάλας, πριν αναχωρήσουν για τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας για το Euro 2012.

Κοιτώντας τις φωτογραφίες του Ρουβά, είναι δύσκολο να μην σκεφτείς ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει τα πάντα… ακόμα και μία διεθνή καριέρα στο ποδόσφαιρό Όλα αυτά, όμως, στη σφαίρα της φαντασίαςακόμα και του ίδιου το Σάκη, αφού μετά την προπόνηση δήλωσε ότι είναι απραγματοποίητο όνειρό του, από τότε που ήταν και ο ίδιος αθλητής, να συμμετάσχει στην αποστολή για μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση, όπως το EURO.

Αρκέστηκε, λοιπόν, στο να συμμετέχει στην προπόνηση των διεθνών μας παικτών, Γιάννη Μανιάτη, Γιάννη Φετφατζίδη, Μιχάλη Σηφάκη, Κώστα Φορτούνη, Φάνη Γκέκα, Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολου καιΧοσέ Χολέμπας, στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, λίγο πριν τη σέντρα του Euro 2012!


Στις σχετικές φωτογραφίες που πόσταρε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο επίσημο fan page του στοFacebook, σχολίασε: «Στην προπόνηση με τους διεθνείς μας είδα από κοντά το πάθος τους για το Euro 2012! Καλή τύχη guys!».

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση του Ρουβά με την Εθνική!

(Περισσότερες φωτό στη σελίδα της Εθνικής στο Facebook)

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση (22/2/2012) της φανέλας της Εθνικής για το Euro 2012!

Επισκεφτείτε το fan page της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας εδώ!
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ