2018-05-27 10:47:34
Φωτογραφία για ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ''ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ'' ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστήριξε ότι οι καταδρομικές επιθέσεις της ομάδας αντιεξουσιαστών «Ρουβίκωνας», κάνουν πολύ μεγάλη ζημία στη χώρα. «Δεν φοβήθηκα, δεν με προβλημάτισε», είπε για την απειλή προς το πρόσωπό του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «Το πρόβλημα με τον Ρουβίκωνα είναι ευρύτερο. Είναι πρόβλημα ανοχής σε μία ομάδα που ανέχεται αν όχι υποθάλπτει τη βία» και πρόσθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία θα αντιμετωπίσει με κάθε μέσο αυτά τα φαινόμενα.

«Ο Ρουβίκωνας προέρχεται από τη μήτρα της άκρας εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Είναι μια επιχειρησιακή ομάδα που έχει κάνει μια σειρά από βίαια χτυπήματα που ενέχουν χαρακτήρα της απειλής» συμπλήρωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό της Τήνου: «Στην Τήνο συνελήφθησαν μέλη του ''Ρουβίκωνα'' και η δικαιοσύνη πήρε την απόφαση της. Στην Τήνο με δέκα αστυνομικούς μπορούμε και συλλαμβάνουμε το ''Ρουβίκωνα'', στη Βουλή με 30 διμοιρίες όχι», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι «υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ της βίας χαμηλής έντασης και αυτή την υψηλής. Στα Εξάρχεια εκτρέφεται μια γενιά που μπορεί να καταλήξει στην τρομοκρατία».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ