2018-05-27 12:03:33
Φωτογραφία για Μεγάλη απάτη στο MasterChef: Ηχογράφησαν και… μόνταραν θετική κριτική στο πιάτο της Ηλέκτρας
Το βίντεο κάνει θραύση στο YouTube και ο λόγος είναι προφανής Δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει το MasterChef, αφού κάθε επεισόδιο μας χαρίζει και από έναν –και παραπάνω μη σας πούμε- λόγο για κουτσομπολιό.

Κάτι τέτοιο συνέβη και μερικές ημέρες πριν, όταν το πιάτο της Ηλέκτρας αποδείχθηκε τέλειο (!) και κέρδισε θετικότατα σχόλια.

Θυμόμαστε όλοι, ωστόσο, ότι το συγκεκριμένο πιάτο βγήκε τόσο καλό εντελώς κατά λάθος, καθώς η διαγωνιζόμενη μπέρδεψε τα υλικά και αντί για εκχύλισμα βανίλιας –που πίστευε πως είχε ρίξει στη σάλτσα της-, εντέλει έβαλε εκχύλισμα καφέ!

Όταν ρωτήθηκε με τι έχει «δέσει» τη σάλτσα της, εκείνη απάντησε φυσικά αναφέροντας το υλικό που πίστευε πως είχε χρησιμοποιήσει. Ο Πάνος Ιωαννίδης, όμως, τη διόρθωσε δηκτικά: «Ήταν εκχύλισμα καφέ. Είχε μπερδέψει τα μπουκαλάκια Ηλέκτρα».

Μέχρι εδώ καλά. Να που, όμως, παρατηρώντας κανείς πιο προσεκτικά το βίντεο θα εντοπίσει πως το ένα και μοναδικό θετικό σχόλιο που έλαβε το πιάτο της Ηλέκτρας δεν ειπώθηκε ποτέ κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, αντιθέτως, προστέθηκε μετά ηχογραφημένο στο μοντάζ!

Κάτι που «πρόδωσε» η τόσο διαφορετική, στη μία και την άλλη περίπτωση, φωνή του Πάνου Ιωαννίδη.

Το λες και μεγάλο φάουλ, σωστά;
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ