2018-05-27 23:38:13
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έχασε 110 κιλά χωρίς δίαιτα! Δείτε πως…
«Από τότε συνέχισα να παίρνω βάρος, μέχρι που «χτύπησα» ταβάνι το 2010, φτάνοντας τα 193 κιλά» είπε η Clara στοYahoo! Health. «Φορούσα το μεγαλύτερο νούμερο τζιν που μπορούσα να βρω στα καταστήματα, αλλά και πάλι κούμπωναν με δυσκολία.»

Η μεγάλη απόφαση να χάσει βάρος ήρθε όταν έγινε γιαγιά!

Courtesy of Terry Bonham Photography, TOPS Club Inc.

Ήξερα ότι δε θα έμενα για πολύ κοντά στον εγγονό και την οικογένειά μου αν δεν μπορούσα να ελέγξω το βάρος μου. Ήταν ήδη αρκετά δύσκολο να σηκωθώ από τον καναπέ μόνη μου, πόσο μάλλον να κρατήσω ένα μωρό. Βαρέθηκα να νιώθω άρρωστη και κουρασμένη οπότε αποφάσισα να παλέψω.

Έτσι στράφηκε για βοήθεια στον πατέρα της που είχε καταφέρει να χάσει 45 κιλά και στη φίλη της Patty. Το 2011, η Clara και η Patty γράφτηκαν στο TOPS Club Inc., μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που στηρίζει άτομα που θέλουν να χάσουν κιλά και άρχισαν να συμμετέχουν στις συνεδρίες τους.


Σταδιακά άρχισε να αντικαθιστά τις «σαβούρες» που έτρωγε με πιο υγιεινά φαγητά, όπως σολωμό, κοτόπουλο, λαχανικά και ελληνικό γιαούρτι, αντί για πατατάκια και γλυκά. Το καλύτερο όμως ήταν ότι το να τρώει υγιεινά, δεν την έκανε ποτέ να νιώσει ότι έκανε «δίαιτα«.

Ήταν μία καθημερινή απόφαση και στη διαδρομή συνειδητοποίησα ότι αν ήθελα να κάνω μόνιμες αλλαγές είχε να κάνει με το να ξυπνάω κάθε πρωί και να κάνω τις σωστές επιλογές.

Το ίδιο ίσχυε και για την γυμναστική. Ξεκίνησε με το βίντεο της Leslie Sansone και η πρόοδός της έμοιαζε αργή, αλλά ήξερε ότι θα πετύχαινε τον στόχο της αν απλά επέμενε.

Courtesy of Terry Bonham Photography, TOPS Club Inc.

Σήμερα, η Clara έχει χάσει 110 κιλά και απολαμβάνει τη νέα της ζωή. Για να διατηρήσει την γραμμή της χρησιμοποιεί την εφαρμογή MyFitnessPal ώστε να μετράει τις θερμίδες που καταναλώνει και κάνει μία ώρα ασκήσεις cardio και βάρη, 2-3 φορές την εβδομάδα
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ