2018-05-28 09:40:17
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: Δείτε ποιος αγαπημένος της συνεργάτης θα είναι και του χρόνου στην εκπομπή
O Γιώργος Παπακώστας αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με όσα ακούγονται για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και την ταραχώδη συνεργασία του με την παρουσιάστρια. Μιλώντας στο Dot του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στην εκπομπή της και τη νέα σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και το περιστατικό κατά το οποίο απουσίασε από το πλατό, λόγω προσωπικού του λάθους. Συγκεκριμένα, όπως παραδέχθηκε, μπέρδεψε τα αεροπορικά εισιτήρια ενός ταξιδιού του και το ανακοίνωσε στην παρουσιάστρια, μέσω Instagram.

«Πάντα γίνεται κάτι με την Ελένη. Έκλεισα εισιτήριο κατά λάθος την ημέρα που είχαμε εκπομπή. Και δεν μπορούσα να το ακυρώσω τελευταία στιγμή. Και έψαξα να δω πως θα το κάνω. Βρήκα τον άλλον τον σεφ, τον Πέτρο, να με καλύψει. Του έστειλα τη συνταγή μου και του εξήγησα πως θα την κάνει. Δεν μπορούσα να ενημερώσω την εκπομπή γιατί ήταν βράδυ αργά. Τον Πέτρο δεν με νοιάζει να τον ξυπνήσω, αλλά την Ελένη όχι.

Δεν ήξερε η Ελένη ότι δεν θα πάω και το πρωί από το αεροδρόμιο έκανε instastory και της είπε πως δεν θα πάω στην εκπομπή. Αλλά έλα που δεν το είδε το story η Ελένη. Και πήγε στην εκπομπή… Τότε λογικά τσαντίστηκε. Εντάξει μου το είπε αργότερα. Επειδή δεν με είδε και ήταν πολύ απότομο. Αλλά την επόμενη ημέρα που της μίλησα ήταν όλα τέλεια».

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ