2018-05-28 10:19:27
Φωτογραφία για Ανοιχτή επιστολή σε πρωθυπουργό και συμβούλους του
Από τις διακηρυγμένες ευγενείς πολιτικές φιλοδοξίες και προσπάθειες, σιγά-σιγά αφήνεστε στην εγκατάλειψη  των τόσων υποσχέσεών σας οι οποίες αν εφαρμόζονταν όμως θα έκαναν τον κόσμο μας αλλά και το ιστορικό προφίλ σας καλύτερο Πού είναι η προστασία κατά της μαύρης ή απλήρωτης εργασίας; Το αντίθετο συμβαίνει και μάλιστα εκτενώς και με την… βούλα της Δικαιοσύνης!

Πού είναι η εκτίμηση και ο σεβασμός στους πολίτες με περγαμηνές αγώνων για προοδευτισμό και δικαιοσύνη; Πού είναι  μια ανάλογη θέση ή εκπομπή που θα άξιζε επιτέλους και σ’ αυτούς; (Θέση που δεν θα καταδεχόντουσαν ποτέ να σας ζητήσουν). Αυτούς που βάζετε σήμερα εδώ κι εκεί έχουν άξιους τίτλους, ή τοποθετείτε σε καλές θέσεις μόνο φιλαράκια, κομματικά τσιράκια και κάποιους που  σας πολεμούσαν;..

Καλοί πολίτες σάς προσφέρουν τους αγώνες τους, ξεσκεπάζουν το παράνομο, φέρνουν στα Ταμεία σας μεγάλα ποσά από φοροφυγάδες και εσείς τους αφήνετε μετά στην εκδικητική μανία τους, προστατεύοντας κι όλας τους παραβάτες αυτούς με την μη χορήγηση των παραστατικών της ενοχής τους! Αντί δηλαδή για ευχαριστώ και εύσημα, δημιουργείτε πολίτες θύματα της φιλοπατρίας τους! Τόση η αναλγησίας σας!


Σας γράφουμε για όλα αυτά τα απερίγραπτα και φονικά, και οι αρμόδιοί σας, (οι καλοπληρωνόμενοι από τις θυσίες και αγώνες μας υμέτεροι) δεν μας απαντούν καν!

Αυτά είναι η πραγματικότητα σήμερα! Σας ενδιαφέρει; Αυτά θέλετε να αφήσετε στο πέρασμά σας;

Κρίμα, γιατί στους λόγους σας διαρκώς περί άλλων τυρβάζατε και τυρβάζετε!

Κώστας Χατζιδάκης,  πολιτικός συγγραφέας, δημοσιογράφος*

(Πολιτικά Βιβλία: «Ο Ανδρέας κι εγώ», «Μια Αλλαγή που ναυαγεί», «Οι Μεν και οι Δε», «Οι χυδαίοι στην Εξουσία», «TV και πράσιν’ άλογα», «Καφέ Βυζάντιο» κ.α.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ