2018-05-29 19:37:40
Φωτογραφία για Αλλαγή «φρουράς» στον Ναύσταθμο Κρήτης (9 ΦΩΤΟ)
Παρέλαβε καθήκοντα ο νέος Διοικητής, Αρχιπλοίαρχος (Π.Ν.) Γεώργιος Αγραφιώτης

Την Παρασκευή 25/05/2018 το πρωί, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής διοίκησης στον Ναύσταθμο Κρήτης και συγκεκριμένα στον χώρο του ελικοδρομίου παραπλεύρως της Λέσχης Αξιωματικών Ναυστάθμου Κρήτης.

Κατά την διάρκεια της τελετής, ο Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Ζησιμόπουλος παρέδωσε καθήκοντα Διοικητού στον Αρχιπλοίαρχο Γεώργιο Αγραφιώτη.

Στον χαιρετισμό του ο απερχόμενος Διοικητής κ. Ζησιμόπουλος ευχαρίστησε για την συνεργασία το προσωπικό του Ναυστάθμου Κρήτης και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Διοικητή λέγοντας χαρακτηριστικά «Όπως αναφέρει ο Όμηρος στην «Ιλιάδα», «αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν». Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους…»

Ο νέος Διοικητής του Ναυστάθμου Κρήτης στην ημερήσια διάταγή του, μεταξύ άλλων, επεσήμανε τη μεγάλη ευθύνη της Διοίκησης μίας τόσο ιδιαίτερης και σημαντικής μονάδας όπως ο Ναύσταθμος Κρήτης.

Παρόντες στην τελετή παράδοσης – παραλαβής ήταν ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων, στρατιωτικών σωμάτων, συλλόγω αποστράτων καθώς και υπάλληλοι του Ναυστάθμου Κρήτης.

Κάντε κλικ(χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

(flashnews.gr)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ