2018-05-30 10:36:08
Φωτογραφία για Απίστευτα hacks για τις γλάστρες σου
Τα λουλούδια σου θα σε ευχαριστούν Χρησιμοποίησε παλιές μεγάλες κονσέρβες τις οποίες θα βάψεις με σπρέι σε ό,τι χρώμα θέλεις. Είναι πανεύκολο και το αποτέλεσμα πανέμορφο.

Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε τις κονσέρβες και περίκλεισε τις με βαμμένα ξυλάκια από παγωτό, όπως στη φωτογραφία. Φουλ του χρώματος.

Κορίτσια, θυμάστε εκείνες τις γόβες που δε φορέσατε ποτέ επειδή σας χτύπαγαν; Ε, μόλις βρήκατε τι να τις κάνετε.

Μια γυάλα για ψάρια, λίγο τσιμέντο για να τη «γεμίσεις» και ένας γυάλινος κύλινδρος στον οποίο θα τοποθετήσεις χώμα και θα φυτέψεις τα λουλούδια σου και ιδού, μια υπέροχη γλάστρα!

Χρησιμοποιώντας παλιά υφάσματα, μπορείς να φτιάξεις τις πιο πολύχρωμες και πρωτότυπες γλάστρες για φυτά εσωτερικού χώρου. Δες το παρακάτω σχέδιο.

Μην πετάξεις τις άδειες τενεκεδένιες συσκευασίες. Βάφοντάς τις σε στιλ «στάξιμο», όπως στην παρακάτω φωτογραφία, μπορείς να τις μεταμορφώσεις σε υπέροχα γλαστράκια!


Ναι, το σουρωτήρι είναι για μακαρόνια αποκλειστικά. Ή μήπως όχι; Τα βράδια να ξέρεις, τα σουρωτήρια μεταμορφώνονται κρυφά σε σούπερ κρεμαστές γλάστρες. Κάπως έτσι τα καταφέρνουν:

Οι παλιές γαλότσες έχουν κι αυτές κρυφή ζωή (και ας μην της λένε Βερόνικα). Τρυπήσέ τις στη σόλα σε μερικά σημεία για αποστράγγιση και γεμίσέ τις με χαλίκι για μια στρώση. Ύστερα πρόσθεσε χώμα και τα λουλούδια σου ή φύτεψε βολβούς.

Κόψε σε ίδιο μήκος μερικά ξερά κλαράκια, δέσε τα με ένα σπάγκο, όπως στη φωτογραφία, και τυλίξε με αυτά ένα παλιό δοχείο μεταμορφώνοντάς το σε μια ρουστίκ γλάστρα για το σπίτι.

Και τέλος, μανταλάκια! Τοποθέτησέ τα περιμετρικά γύρω από μια μεγάλη κονσέρβα και ιδού!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ