2012-06-02 17:26:17
Φωτογραφία για Δυσάρεστη η ατμόσφαιρα στην πτήση για Ηράκλειο με επιβάτη το Γιώργο
Στην Κρήτη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Γιώργος Παπανδρέου, για ένα τριήμερο διακοπών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του flashnews.gr, με απόλυτη μυστικότητα, και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από το Ηράκλειο, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και επιβιβάστηκε στην πρωινή πτήση 310 της Aegean Airlines, με προορισμό το Ηράκλειο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τους δύο άντρες της ασφάλειάς του, κάθισε σε θέση της Economy Class, μαζί με τους άλλους επιβάτες, οι οποίοι δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για την παρουσία του, με σχόλια του τύπου «καλώς τον κύριο λεφτά υπάρχουν».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα άβολο για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, οι εργαζόμενοι στην επίγεια εξυπηρέτηση δεν έστειλαν κάποιο όχημα για να τον μεταφέρει στο terminal και έτσι επιβιβάστηκε στο λεωφορείο μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες, οι οποίοι και πάλι έδειχναν μία ψυχρότητα για την παρουσία του.


Αντίστοιχο κλίμα συνάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου και στην αίθουσα αφίξεων, όπου όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί περιμένοντας τους δικούς τους ανθρώπους, φέρονται να τον κοιτούσαν απαξιωτικά.

Μάλιστα, κάποιος ακούστηκε να λέει «που είναι οι παλιές εποχές που ο κόσμος συνωστιζόταν για μια χαιρετούρα και να επευφημήσει το όποιο μέλος της οικογένειας Παπανδρέου».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του flashnews.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου επιβιβάστηκε σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης για ένα... ήσυχο Σαββατοκύριακο.

πηγή: flashnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΑΖΗΣ VS Χ. ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΑΖΗΣ VS Χ. ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ