2018-06-04 22:13:00
Φωτογραφία για Παρουσιάστηκε το Ios 12! Τι μας παρέχει; Συμβατές συσκευές!
Όπως αναμενόταν, η Apple ανακοίνωσε το ios 12 στο Παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών αυτής της εβδομάδας (WWDC) στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Κατά την ανακοίνωση, η Apple δήλωσε ότι το ios 12 θα υποστηρίξει όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το ios 11. Η φετινή ενημέρωση αφορά στην προσθήκη περισσότερης σταθερότητας στο λογισμικό και στην παροχή καλύτερων επιδόσεων.

Με το ips 12, η ​​Apple «διπλασιάζει» την απόδοση. Λειτουργεί από πάνω προς τα κάτω για να κάνει το λειτουργικό σύστημα πιο γρήγορο και πιο ευέλικτο από ποτέ. Ακόμη καλύτερα, η Apple έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση των επιδόσεων στις παλαιότερες συσκευές της. Κατά τη διάρκεια της επικαιρότητας, η Apple δήλωσε ότι έχει παρατηρήσει μέχρι και 70 τοις εκατό βελτίωση της απόδοσης σε ένα iPhone 6. Το πιο σημαντικό, ίσως, η Apple λέει ότι αυτές οι βελτιώσεις της απόδοσης θα ήταν εφαρμόσιμες σε ολόκληρο το φάσμα iPhone και iPad. Αυτό σημαίνει επίσης ότι το ios 12 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζονται από το ios 11.


Η Apple παρουσίασε το ARKit 2.0 με χαρακτηριστικά όπως βελτιωμένη παρακολούθηση προσώπου, ρεαλιστική παρακολούθηση, εντοπισμό τρισδιάστατων αντικειμένων και κοινές εμπειρίες. Το τελευταίο χαρακτηριστικό σημαίνει ότι έως και τέσσερις παίκτες μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους με την ίδια εμπειρία AR. Μια εφαρμογή επίδειξης από την Apple έδειξε δύο παίκτες που οδήγησαν σε έναν εικονικό κόσμο LEGO και πολλά άλλα. Οι παίκτες ήταν επίσης σε θέση να σώσουν ολόκληρο τον κόσμο έτσι ώστε να μπορέσουν να ξαναρχίσουν το παιχνίδι ξανά αργότερα.

Η εφαρμογή Φωτογραφίες γίνεται πιο έξυπνη στο ios 12 με προτάσεις αναζήτησης. Τώρα μπορείτε να αναζητήσετε άτομα, εκδηλώσεις, αντικείμενα, δραστηριότητες και πολλά άλλα για να σας βοηθήσουν να κάνετε εύκολα αναζήτηση στις φωτογραφίες σας. Μπορείτε ακόμη να αναζητήσετε μέρη ανά εταιρική επωνυμία ή κατηγορίες. Οι προτάσεις αναζήτησης θα προσφέρουν επίσης προτάσεις κοινής χρήσης σε άτομα με τα οποία θέλετε να μοιραστείτε φωτογραφίες. Χάρη στην αναγνώριση προσώπου, η πρόταση κοινής χρήσης θα ήταν για τους ανθρώπους που βρίσκονται στις φωτογραφίες. Όταν ένας χρήστης δεχτεί μια πρόσκληση κοινής χρήσης, φωτογραφίες από το ίδιο συμβάν στη βιβλιοθήκη θα προστεθούν στο άλμπουμ μετά την έγκρισή τους. Οι φωτογραφίες θα μοιραστούν σε πλήρη ανάλυση και θα είναι ιδιωτικές με κρυπτογράφηση.

Η βελτιωμένη λειτουργία "Μην ενοχλείτε" στο ios 12 θα αποκλείει ειδοποιήσεις όταν η λειτουργία είναι ενεργή. Μπορείτε να πάρετε μια γρήγορη επισκόπηση των μη αναγνωσμένων ειδοποιήσεων όταν απενεργοποιείτε τη λειτουργία.

Σε μια προσπάθεια να μειώσει τον εθισμό στις έξυπνες συσκευές, η Apple εισάγει την ώρα οθόνης με το ios 12. Σας δίνει μια εικόνα του χρόνου που ξοδεύετε στο iPhone σας σε εβδομαδιαία βάση με λεπτομέρειες όπως τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές σας, πόσες φορές επιλέξατε το τηλέφωνο και πολλά άλλα. Ο συμπληρωματικός χρόνος οθόνης είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται "Όρια εφαρμογής". Όπως υποδηλώνει το όνομα, σας επιτρέπει να περιορίσετε το χρόνο που ξοδεύετε σε μια εφαρμογή. Μόλις φτάσει ο χρόνος που καθορίζεται από το χρήστη, κλειδώνονται από την εφαρμογή, αν και προφανώς αν το επιθυμούν, μπορούν να το παρακάμψουν. Η Apple, ωστόσο, θα υπενθυμίζει στους χρήστες από καιρό σε καιρό αυτό το όριο.

Όπως συμβαίνει συνήθως όταν η Apple ανακοινώνει ένα νέο λογισμικό, πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει σε παλαιότερες συσκευές. Δεν εκπλήσσει λοιπόν ότι το ios 12 συνεχίζει να υποστηρίζει όλες τις συσκευές που υποστηρίχθηκαν από το ios 11.

Όλες οι συσκευές που είναι συμβατές με ios 11 πρόκειται επίσης να είναι με το ios 12. iPhone X iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone 7 iPhone 7 Plus iPhone 6s iPhone 6s Plus iPhone 6 iPhone 6 Plus iPhone SE iPhone 5S 6η γενιά του iPod Touch iPad : 10,5 ιντσών iPad Pro IPad 9,7 ιντσών (2017/2018) 12,9 ιντσών iPad Pro (όλες οι γενιές) 9,7 ιντσών iPad Pro iPad Air 2 iPad Air iPad mini 4 iPad mini 3 iPad mini 2 iPad 5
argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ