2018-06-06 10:31:07
Φωτογραφία για Συνάντηση της ΕΣΠΕΣ με τη Βουλευτή Αφροδίτη Σταμπουλή
 Στις 03 Ιουν 2018 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών πραγματοποίησε συνάντηση με τη Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών κα Σταμπουλή Αφροδίτη.

          Σε ένα φιλόξενο κλίμα η κα Βουλευτής ενημερώθηκε για τους σκοπούς του Σωματείου καθώς και τα μέσα επίτευξής τους.

          Ο κα Σταμπουλή μας γνώρισε από την εν αρχή της εθιμοτυπικής μας επικοινωνίας τη θετική της στάση στην ύπαρξη και δραστηριοποίηση της εισδοχής των συνδικαλιστικών διεργασιών στους κόλπους των Ενόπλων Δυνάμεων.

          Ακολούθως πραγματώθηκε μερική αλλά μακροσκελής ανάλυση για τα υφιστάμενα προβλήματα των εν ενεργεία στρατιωτικών των Ε.Δ. και ιδιαίτερα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για τα οποία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον με πρόθεση περαιτέρω επεξεργασίας για επίλυσή τους.

          Υπό το παραπάνω πρίσμα η Ένωσή μας εκφράζει την ευαρέσκειά της για τις προθέσεις θεραπείας χρόνιων προβλημάτων που αφορούν στο εν ενεργεία ανθρώπινο δυναμικό των Ε.Δ. και προσδοκά βελτιστοποίηση των επαφών ανάδειξης μείζονος χαρακτήρα θεμάτων.


 Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ. δρώντας υπό καθεστώς πολιτικής ουδετερότητας, κατ’ εφαρμογή του ισχύοντος νόμου, θα επεκτείνει τη δράση της και τη συνεργασία με όλους τους πολιτικούς και πολιτειακούς φορείς του τόπου στο πλαίσιο ανάδειξης των έλλογων προβλημάτων που απασχολούν τα στελέχη των Ε.Δ. με επιδίωξη τη θεραπεία αυτών.

     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αθανάσιος Μακράκης

Παναγιώτης Σαρακατσάνης

Υπολοχαγός (ΠΒ)

Λοχαγός (ΥΠ)
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ