2018-06-06 11:20:34
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο τίτλος της νέας σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου στο EPSILON TV!
Ίσως η μεγαλύτερη είδηση, όσον αφορά τη στροφή του Epsilon στην ελληνική μυθοπλασία, ήταν η τηλεοπτική επιστροφή του σπουδαιότερου μετρ αγωνίας και τρόμου της ελληνικής τηλεόρασης, του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Και ποιος δεν έχει δει, δεν έχει σοκαριστεί και συγκλονιστεί από τις αληθινές ιστορίες που μεταφέρει στην οθόνη ο σκηνοθέτης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μέσα από σειρές όπως η "10 εντολή" και ο "Κόκκινος Κύκλος".

Ο Κοκκινόπουλος είχε την υπομονή να περιμένει και να μελετήσει πολύ την επόμενη σκηνοθετική δουλειά του και φαίνεται πως η νέα σειρά αυτοτελών επεισοδίων σε σενάριο Δήμητρας Σακαλή και Βασίλη Ρίσβα ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να γίνει το επόμενό του σκηνοθετικό βήμα και η νέα μας βραδινή συνήθεια.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης έκανε τα αποκαλυπτήρια του τίτλου της μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το εξώφυλλο του σεναρίου και το χαρακτηριστικό πούρο του σκηνοθέτη δίπλα του.

Η νέα σειρά θα ονομάζεται «Ου φονεύσεις» και όπως καταλαβαίνουμε, ακολουθώντας πιστά τη «10η εντολή», ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε ξανά μία βιβλική φράση, αυτή τη φορά από την 6η στη σειρά εντολή.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ