2018-06-06 18:23:30
Φωτογραφία για ΜΑΞΙΜΟΥ: ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Τις αναφορές περί συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο διαψεύδουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου. «Σε αντίθεση με τα όσα αναπαράγονται στον Τύπο, δεν θα συνεδριάσει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφεραν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν στην ενημέρωση που έκαναν Υπουργοί για το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Ιουνίου. Ο κυβερνητικός και κοινοβουλευτικός σχεδιασμός τοποθετεί την ψήφιση του νομοσχεδίου, από την Ολομέλεια, έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δημοσιονομικά ζητήματα που έχουν συμφωνηθεί, θέματα φορολογίας, ενεργειακά θέματα, χρονοδιάγραμμα για τις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά και ζητήματα δημόσιας διοίκησης και εργασιακά.

Της ψήφισης του νομοσχεδίου για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης θα προηγηθεί ακόμη ένα νομοσχέδιο, το οποίο θα περιλαμβάνει τις διατάξεις για τις Ανώνυμες Εταιρείες και θα ψηφιστεί έως την Τρίτη 12 Ιουνίου.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ