2018-06-06 20:13:36
Φωτογραφία για Χαμός πριν τη λήξη! Έπεσε ξύλο στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ [video]
Απαράδεκτη συμπεριφορά Ένα σκληρό μαρκάρισμα του Βαμβακά της ΑΕΚ στον Τζήρα του Ολυμπιακού πήγε να... τινάξει στον αέρα τον 5ο τελικό των δυο ομάδων για την Handball Premier και προκάλεσε το “ντου” των παικτών των δυο ομάδων στο τάραφλεξ. “Έφυγαν” μπουνιές πριν ηρεμήσουν τα πνεύματα. Δεν μπήκαν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ μέσα στου Ρέντη, στον 5ο τελικό της Handball Premier και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Η αναμέτρηση στο “Μελίνα Μερκούρη” όμως σημαδεύτηκε από σύρραξη μεταξύ των παικτών, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της.

Όλα ξεκίνησαν από ένα σκληρό φάουλ του Βαμβακά της ΑΕΚ -στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου- στον Τζηρά των γηπεδούχων, μισό λεπτό πριν το τέλος του τελικού.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού του… ζήτησαν το λόγο, πριν ακολουθήσει γενική “σύρραξη”. Οι αθλητές των δυο ομάδων -και από τους πάγκους- βρέθηκαν στο τάραφλεξ και πέρα από σπρωξίματα, «έφυγαν» και κάποιες μπουνιές.

Μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα… πνεύματα ηρέμησαν και αποφεύχθησαν τα χειρότερα, με τον Βαμβακά και τον Κρητικό ν’ αντικρίζουν την κόκκινη κάρτα.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ