2018-06-07 00:42:19
Φωτογραφία για Τι δουλειά έχουν οι Σαουδάραβες στο πατρικό της Τζάκι Κένεντι;
Η έπαυλη, που κτίστηκε το 1919, είναι 2.136 τ.μ., διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια, έντεκα μπάνια και δύο μικρότερα (μπάνια), ένα γήπεδο τένις, δύο πισίνες και ένα κέντρο ευεξίας

To «Merrywood», ένα κτήμα επτά στρεμμάτων, όπου μεγάλωσε η πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Τζάκι Κένεντι - Ωνάση, πουλήθηκε έναντι 43 εκατομμυρίων δολαρίων στην κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας.

Η μεγαλοπρεπής κατοικία που βρίσκεται στον ποταμό Ποτόμακ της Βιρτζίνια, κοντά στην Ουάσινγκτον θα χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση του Ριάντ ως πρεσβεία, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο CNBC.

Eίχε βγει πέρυσι στο «σφυρί» έναντι 45,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Τζάκι μετακόμισε στο σπίτι ως παιδί, όταν η μητέρα της παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη της κατοικίας.

Ο τωρινός του κάτοχος ήταν ο συνιδρυτής της AOL, Στιβ Κέις. Η έπαυλη, που κτίστηκε το 1919, είναι 2.136 τ.μ.. Διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια, έντεκα μπάνια και δύο μικρότερα (μπάνια), ένα γήπεδο τένις, δύο πισίνες και ένα κέντρο ευεξίας. To παλιό υπνοδωμάτιο των Κένεντι έχει θέα στο ποτάμι από τον τρίτο όροφο.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ