2018-06-07 02:03:46
Φωτογραφία για ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ: Όταν οι δήθεν «αγωνίστριες» βλάπτουν τον τόπο
Αγαπητοί αναγνώστες αυτού του μπλογκ, με τον καιρό μάζεψα κομμάτια από τα γραπτά όλων όσοι ανακατεύονται, κατά καιρούς, στα σημαντικά θέματα του τόπου μας.

Θα κάνω μια προσπάθεια να τα γράψω μπας και καταλάβετε τι γίνεται και τι παιχνίδια παίζουν οι δήθεν «αγωνίστριες», που κάνουν το λάθος να αυτο-αποκαλύπτονται.

Ξεκινάμε:

Ο Συμπαραστάτης τους «ξίνισε» και γι’ αυτό λένε, η αρμοδιότητά του είναι λέει «μεταξύ του Δήμου και των υπηρεσιών αυτού και Πολιτών», άρα κακώς δηλαδή παρεμβαίνει στην υπόθεση του αεροδρομίου και κατά του ΚΕΛ.

Τα γεγονότα

 η Πρόεδρος Σωματείου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κα Πιτσιγαυδάκη (για τους δικούς της αδιευκρίνιστους λόγους), στις 29.11.2017 σπεύδει (μαζί με την κα Ε. Παΐζη) και προκαλεί ενυπόγραφα και ταυτίζεται με το μεμονωμένο επιχείρημα του κρατικού παράγοντα, Γεν. Γραμματέα Αποβλήτων, κ. Ε. Καπετάνιου, ότι ο Συμπαραστάτης δεν έχει (δήθεν) αρμοδιότητα να διαμεσολαβεί για τα τοπικά θέματα των πολιτών έξω από τα σύνορα του Δήμου Σ-Α. (Ο βασικός υπερασπιστής του ΚΕΛ)


(Και τους δυο όμως διαψεύδει ήδη πλήθος εγγράφων Υπουργείων, Ανεξάρτητων Αρχών, του Εισαγγελέα, της Βουλής των Ελλήνων, κλπ)

Η ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ» ΕΜΦΙΕΤΖΗ, στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Μάταια η κα Εμφιετζή στενή φίλη της κας Πιτσιγαυδάκη επιχειρεί να αποπροσανατολίσει και να καλύψει την Πρόεδρο, λέγοντας ότι δήθεν το έγγραφό της (27.11.2017) που απευθυνόταν στον Συμπαραστάτη αφορούσε το αεροδρόμιο που επειδή (λέει) είναι διεθνές θέμα (και όχι τοπικό) ο Συμπαραστάτης γι’ αυτό δεν έχει λέει αρμοδιότητα !!

Καμαρώστε το έγγραφο επιχείρημα της ανεξάρτητης τοπικής συμβούλου, κας Εμφιετζή στις 20.5.2018, τι λέει ακριβώς :

[στο έγγραφο του Πανελληνίου Σωματείου ενάντια στην όχληση από την Λειτουργία Αερολιμένων «Περιβαλλοντική Αρμονία» το οποίο επισυνάπτω προς διαφώτισή σας, Σας καλώ να το διαβάσετε προσεκτικά, γιατί καταδεικνύει τους λόγους για τους οποίους αυτό αποτελεί μια ατυχέστατη προσπάθεια διασύνδεσης δύο εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους  θεμάτων (ένα διεθνές και ένα τοπικό) που είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο (ηχορύπανση από τον ΔΑΑ και ΚΕΛ)].

Αυτά λέει εγγράφως η κα Εμφιετζή και με τον τρόπο αυτό και για προσωπικούς λόγους και προσωπικές αντιπάθειες «πουλάει» και την υπόθεση του αεροδρομίου!!

ΕΜΕΙΣ …….. χαμπάρι!!

Προσέξτε γιατί.

Γιατί αν δεχθούμε ότι το αεροδρόμιο είναι ένα διεθνές θέμα και άρα όχι τοπικό και άρα ο Συμπαραστάτης δεν επιτρέπεται να διαμεσολαβεί, ΑΥΤΟΜΑΤΑ κανένας μας πλέον δεν έχει καμία αρμοδιότητα παρέμβασης στα θέματα του αεροδρομίου, ούτε δηλαδή οι πολίτες, ούτε οι σύλλογοι, ούτε η Ομοσπονδία, ούτε ο Δήμος, και φυσικά ούτε η άσχετη κατά πως φαίνεται κα Εμφιετζή και η Πρόεδρός της στο Σωματείο Αρμονία, κα Πιτσιγαυδάκη

Από πού προκύπτει αυτό, με βάση τη δικαιολογία της κας Εμφιετζή ;

Προκύπτει από απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου παρακαλώ, δείτε παρακάτω :

Απόσπασμα της Πράξης με αριθ. 1/2005 του VII Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου (Ανωτάτου Δικαστηρίου), που λέει ότι : «Τοπικές υποθέσεις είναι εκείνες που έχουν τοπικό χαρακτήρα και περιορίζονται στα χωρικά πλαίσια των Ο.Τ.Α. και ………. Δεν μπορούν να θεωρηθούν τοπικές υποθέσεις εκείνες που αναφέρονται στην προαγωγή των γενικότερων συμφερόντων όλης της χώρας ή σκοπεύουν να ικανοποιήσουν ορισμένες βασικές ανάγκες του πληθυσμού της χώρας ή ευρύτερων περιοχών ……….»

Αν λοιπόν δεχθούμε, κα Εμφιετζή, ότι η περίπτωση του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος εμπίπτει και περιλαμβάνεται στις περιπτώσεις που αναφέρεται αυτή η Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου (ως θέλει και συμφέρει της κα Εμφιετζή και την παρέα της), τότε εκτός αρμοδιότητας δεν τίθεστε εσείς επιλεκτικά. Το μόνο που θέλετε είναι να σταματήσει ο Συμπαραστάτης, τον οποίο λοιδορείτε και θέλετε να εκτοπίσετε μη σας φάει τη δόξα, αλλά ταυτόχρονα ομολογείτε ότι τίθεσθε εκτός αρμοδιότητας και εσείς για να κινείστε κατά του αεροδρομίου.

Ναι και εσείς η ίδια και οι σύλλογοί σας και ο Δήμος και όλοι, γιατί αυτό συνεπάγεται για όλους η απόρριψη του τοπικού χαρακτήρα του θέματος που εσείς κάνετε και η χαζομάρα σας να το ονομάζετε «διεθνές»

Η πράξη αυτή της κας Εμφιετζή, του Συλλόγου Αρμονία, της κας Πιτσιγαυδάκη και της Ομοσπονδίας έγινε φυσικά γνωστή στο αεροδρόμιο, γι’ αυτό το «γλεντάει» τελευταία και δεν καταλαβαίνει τίποτα, οπότε έχει τρελάνει την Αρτέμιδα με εντατικοποίηση των παράνομων πτήσεων πάνω από την πόλη.

Αυτά συμπολίτες μου σας τα λένε οι σύλλογοί σας ;

Συγχαρητήρια λοιπόν κα Εμφιετζή, δεν θα σας πω το όνομά μου, αλλά λυπάμαι για τη θέση σας αυτή την οποία έλαβα επισήμως από εσάς την ίδια στις 20.5.2018, με E-mail σας, που δεν ξέρω αν καταλάβατε ότι δεν το στέλνατε μόνο στον «αντίπαλό» σας ΣτΔΕ, αλλά και σε 100 ακόμα αποδέκτες, όπου μεταξύ αυτών ήμουν και εγώ.

Λυπάμαι που ασχολείστε με τα κοινά. Πολύ λυπάμαι.

Έχετε ταυτισθεί απόλυτα με αυτούς που υποτίθεται ότι πολεμάτε.

Ένας αναγνώστης μας
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ