2018-06-07 08:38:55
Φωτογραφία για Ανατροπή στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς-τέρατα στη Λέρο- Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το protothema.gr η έκθεση του ανακριτή ανατρέπει τα ως τώρα δεδομένα, αφού χαρακτηριστικά αναφέρει για τη 14χρονη ότι «δεν έχει πραγματοποιηθεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο».

Η έκθεση του ιατροδικαστή

Η ιατροδικαστική έκθεση που υπογράφεται από τον ιατροδικαστή της Ρόδου, αφορά το δεκατετράχρονο κορίτσι, τον 24χρονο αδελφό της που αντιμετωπίζει νοητική υστέρηση και το δεκάχρονο, μικρότερο παιδί της οικογένειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr για το κορίτσι ο ιατροδικαστής αναφέρει στην έκθεσή του: «Από την αντικειμενική εξέταση του 14χρονου κοριτσιού δεν διαπιστώνονται πρόσφατες κακώσεις, ούτε σημεία υποδηλωτικά παλαιοτέρων σε οιοδήποτε σημείο του σώματος. Τα αντανακλαστικά της περιοχής του περινέου και ο τόνος του πρωκτικού δακτυλίου ελέγχονται φυσιολογικά . Ο παρθενικός υμένας ελέγχεται ακέραιος. Συμπερασματικά δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης . Δεν έχει πραγματοποιηθεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο».

Για τον 24χρονο ο ιατροδικαστής φέρεται να έχει διαπιστώσει: «Από την αντικειμενική εξέταση του 24χρονου αγοριού δεν διαπιστώνονται πρόσφατες κακώσεις ούτε σημάδια παλαιότερων. Τα αντανακλαστικά της περιοχής του περινέου και ο τόνος του πρωκτικού δακτυλίου ελέγχονται φυσιολογικά. Συμπερασματικά δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης».

Για τον δεκάχρονο γιο της οικογένειας ο ιατροδικαστής, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφέρει: «Από την αντικειμενική εξέταση του 10χρονου αγοριού δεν διαπιστώνονται άλλες πρόσφατες κακώσεις ούτε σημεία υποδηλωτικά παλαιοτέρων σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.Τα αντανακλαστικά της περιοχής του περινέου και ο τόνος του πρωκτικού δακτύλου ελέγχονται φυσιολογικά. Συμπερασματικά δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης».

Τί έχουν καταθέσει οι γονείς

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι γονείς τέρατα, το μαρτύριο των παιδιών δεν είχε τελειωμό ενώ, τελείως κυνικά ο πατέρας ομολόγησε ότι απολάμβαναν την σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος των παιδιών τους.

«Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική υστέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας και το απολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα, ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν»., ανέφεραν.

Το 14χρονο κορίτσι τις τελευταίες ημέρες δεν είχε όρεξη ούτε για να πιει νερό. Οι γονείς της αναγκάστηκαν να την πάνε στο νοσοκομείο της Λέρου. Τότε αποκαλύφθηκε η φρίκη. Ο εφιάλτης που ζούσε μαζί με τα αδέλφια της τα τρία τελευταία χρόνια.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ