2018-06-08 11:20:22
Φωτογραφία για Αλλάζει η ψηφοφορία και η αποχώρηση στο Survivor!
Αλλαγή στα έως τώρα δεδομένα σχετικά με τις αποχωρήσεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Λίγες ημέρες μετά το «κλείσιμο» πέντε μηνών στον αέρα και καταφέρνοντας ακόμα να σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης κρατώντας το σταθμό του Φαλήρου στην κορυφή της κατάταξης οι τηλεθεατές θα παίξουν δραστικό ρόλο για το ποιοι από τους διαγωνιζόμενους θα μείνουν περισσότερο καιρό στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως και στον πρώτο κύκλο του αλλά…. μία αποχώρηση νωρίτερα και για 24 ώρες περισσότερο οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν τους αγαπημένους τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν ο Σάκης Τανιμανίδης θα θέσει στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού τους δέκα διαγωνιζόμενους που θα συνεχίσουν και μετά τη σημερινή αποχώρηση να είναι στη Δομινικανή Δημοκρατία και βάσει αυτής θα αποφασίζεται μεταξύ των υποψηφίων προς αποχώρηση ποιος τελικά θα φύγει. 


Την ίδια διαδικασία είχαν κάνει και πέρυσι όταν στο ριάλιτι είχαν απομείνει εννέα παίκτες δίνοντας στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να ψηφίσουν τον αγαπημένο ή τους αγαπημένους παίκτες για 24 ώρες. Για ακόμα μία φορά φέτος ανατρέπουν τη… συνηθισμένη ροή με αποτέλεσμα η ψηφοφορία να γίνει ενώ παραμένουν δέκα παίκτες και να διαρκέσει 48 ώρες. Οι επόμενες αποχωρήσεις λοιπόν θα γίνονται βάσει της κατάταξης που θα προκύψει από αυτή τη 48ωρη ψηφοφορία που θα ξεκινήσει γύρω στα μεσάνυχτα της ερχόμενης Κυριακής. Όποιοι λοιπόν επιθυμούν θα ψηφίσουν όσους αλλά και όσες φορές θέλουν όποιους είναι στο «Survivor». Ε… και για να σας δώσω… χρόνο να σκεφτείτε από σήμερα οι δέκα παίκτες που θα παραμένουν την ερχόμενη Κυριακή στον Άγιο Δομίνικο είναι από τους «διάσημους» (με αλφαβητική σειρά) οι:

-Χάρης Γιακουμάτος

-Κατερίνα Δαλάκα

-Βιργινία Δικαιούλια

-Μελίνα Μεταξά

-Γιάννης Τσίλης

Και από τους από τους «μαχητές» (με αλφαβητική σειρά) οι:

-Νικόλας Αγόρου

-Ηλίας Γκότσης

-Πάνος Θεοδώρου

-Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη

-Έφη Σαλταφερίδου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ