2018-06-08 11:45:14
Φωτογραφία για To Χαμόγελο του Παιδιού για την υπόθεση της Λαμίας
Παραθέτουμε ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Άλλη μια περίπτωση φρικτής κακοποίησης αποκαλύφθηκε σήμερα σχετικά με έναν 69χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε και ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή και στον 9χρονο εγγονό του, στην περιοχή της Λαμίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 16 Μαΐου 2018 η συγκεκριμένη δασκάλα είχε καλέσει στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» δίνοντας λεπτομερείς πληροφορίες για τα συγκεκριμένα παιδιά και για τα όσα βίωναν από τον παππού τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» άμεσα ενημέρωσε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας όπου και πληροφορήθηκε ότι η υπόθεση ήδη ερευνάται και έχουν ξεκινήσει ήδη όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Χάρη στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση μιας δασκάλας αλλά και στην άμεση επέμβαση των Εισαγγελικών αρχών και των Κοινωνικών Υπηρεσιών τελείωσε το μαρτύριο των 2 παιδιών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ήδη στείλει αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας προκειμένου να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 69χρονου προς ενημέρωση του κόσμου για τη διερεύνηση της συμμετοχής του σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ