2012-06-02 22:45:09
Φωτογραφία για Εικόνες ντροπής! Σαπίζει η νεκρή χελώνα στην παραλία στο Μονολίθι στην Πρέβεζα
Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν βρεθεί σε ακτές τις Πρέβεζας τρεις νεκρές θαλάσσιες χελώνες.Η Λιμενική Αρχή αφού ειδοποιήθηκε έφτασε στο σημείο, κατέγραψε το συμβάν και ενημέρωσε τις υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας προκειμένου να στείλουν υπαλλήλους να μαζέψουν την νεκρή χελώνα και να προβούν στην ταφή της, που παρά τις συνεχείς οχλήσεις από την Λιμενική Αρχή δεν έπραξαν.

Από την προηγούμενη Παρασκευή μέχρι και σήμερα η νεκρή χελώνα βρίσκεται στο σημείο και φυσικά σαπίζει γεγονός που προκαλεί και έντονη δυσοσμία.

Το πρωί ενημερώθηκε το pamepreveza.gr από λουόμενο, ο οποίος στην κυριολεξία βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση με αυτό που αντίκρισε, και ζήτησε να καταγράψουμε το γεγονός πράγμα που κάναμε.

Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει με τις άλλες δύο νεκρές χελώνες στις άλλες ακτές της Πρέβεζας Αλήθεια με τέτοια αδιαφορία πως είναι δυνατόν να μιλάμε και για τουρισμό; Αυτήν την εντύπωση θα δώσουμε στους επισκέπτες;;

Και ειλικρινά, μπορεί να μην πήραμε τις γαλάζιες σημαίες για εφέτος, μπορεί να γίνονται προσπάθειες για να τις πάρουμε για του χρόνου, αλλά δυστυχώς με αυτά που βλέπουμε καθημερινά και όσο η αδιαφορία καλά κρατεί κομματάκι δύσκολο δεν νομίζετε;

pamepreveza.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ