2018-06-10 12:01:23
Φωτογραφία για Επιτέλους να σταματήσει η μιζέρια στον Παναθηναϊκό
Η στιγμή που θα…σταματήσουμε να μιλάμε μόνο για υποβιβασμούς στον Παναθηναϊκό (στον Ερασιτέχνη), προσφυγές και χρέη (στο ποδόσφαιρο) φαίνεται πως θα έρθει αρκετά σύντομα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ είναι τα "συστατικά" για την εν λόγω συνταγή. Ο δε Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχοντας στα χέρια του πλέον και το βόλεϊ και το Ερασιτέχνη, δείχνει διατεθειμένος να επαναφέρει τα συγκεκριμένα τμήματα στην κορυφή όλων των αθλημάτων.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κυριαρχεί στο εγχώριο μπάσκετ και χρειάζεται μία μικρή υπέρβαση για να επιστρέψει στα Final 4 και να καθιερωθεί και πάλι στην κορυφή στο ευρωπαϊκού μπάσκετ, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει στο ρόστερ του μερικούς από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη (κυρίως οι Καλάθης, Τζέιμς, Γκιστ, Σίνγκλετον). Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει πως…επιτέλους χαιρετάει δίνοντας τα κλειδιά στην “Pan Asia” έπειτα από έξι χρόνια στο “τριφύλλι”
. Οι δε Ασιάτες επενδυτές έχουν ένα σοβαρό πλάνο το οποίο δεν μοιάζει με…ουτοπία, έχει βάση, ρεαλισμό και πρόγραμμα προκειμένου να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή. Πλέον, πέρα από τα διαδικαστικά για τις ΑΜΚ, τις μετοχές κλπ, βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να αποκτάει έναν σοβαρό προπονητή (μάλιστα με 3ετές συμβόλαιο που φτάνει ως και τα 3 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους), γίνονται επιτέλους…ποδοσφαιρικές συζητήσεις, γύρω από παίκτες, μεταγραφές, προτάσεις, ανανεώσεις, γραφεία για την ΠΑΕ κ.ο.κ.. Φυσικά, το βασικό είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Η προσωπολατρεία επιβάλλεται να σταματήσει (είτε πρόκειται για Ασιάτες, είτε για Γιαννακόπουλο/Βαρδινογιάννη/κλπ). Αυτό που έχει σημασία είναι το “τριφύλλι” και όσοι ασχολούνται γύρω από αυτό να θέλουν το καλό του. Επίσης, να σταματήσει η μιζέρια. Μιζέρια για Πασκουάλ (μετά τον πρώτο τελικό και αποθέωση μετά τον δεύτερο), μιζέρια για Δώνη (πριν αναλάβει καν), μιζέρια παντού. Πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος σε όλους, αλλά κυρίως τόσο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όσο και στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ (που έχει πιο δύσκολη αποστολή) να επιστρέψουν τα τμήματα του ποδοσφαίρου, του βόλεϊ και του Ερασιτέχνη στην κορυφή. Οι αυτοκρατορίες δεν χτίζονται σε μία μέρα και ο κόσμος πρέπει να στηρίξει, όχι να θάψει οποιαδήποτε προσπάθεια πάει να γίνει Πηγή: newspao.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ