2012-06-02 23:45:36
Φωτογραφία για Η... ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Με σούπερ Βασίλη Σπανούλη, o Ολυμπιακός αποκαθήλωσε τον ΠΑΟ και επέστρεψε στην κορυφή μετά 15 χρόνια, κατακτώντας το 10ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν, με τον Kill Bill να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι, κόντρα στην πρώην ομάδα του και να το χαίρεται γιατί, η αλήθεια είναι πολλά είχε ακούσει επ'αυτού Ο απόλυτος ηγέτης του Ολυμπιακού τα έκανε όλα στο παρκέ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν πως έκανε πράξη την προ διετίας υπόσχεση του. Επανέφερε τους ερυθρόλευκους στην κορυφή της Ελλάδος έπειτα από δεκαπέντε χρόνια. Όταν αποκτήθηκε φεύγοντας από τον ΠΑΟ είχε πει σε όλους πως ήθελε να γίνει αυτός που θα έριχνε τους «πράσινους» από την κορυφή της Ελλάδος και θα έβαζε στη θέση τους τον Ολυμπιακό!

Αυτό και έκανε ο Λαρισαίος γκαρντ. Οργάνωσε, μοίρασε ασίστ, έπαιξε άμυνες και με το ξέσπασμα του στο τέλος της τρίτης περιόδου χάρισε τον τίτλο στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστική άλλωστε ήταν η αντίδρασή του μετά από ένα τρίποντο-φωτιά που πέτυχε και έβγαλε επιδεικτικά την γλώσσα του, δείχνοντας την ένταση αλλά και τη θέληση να κάνει αυτά που υποσχέθηκε!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ