2018-06-11 10:43:22
Φωτογραφία για Τι πραγματικά συμβαίνει με τις αξιολογήσεις στην αστυνομική διεύθυνση Κεφαλλονιάς;
Πριν από λίγες ημέρες λάβαμε στο email του bloko.gr ένα μήνυμα- επιστολή- καταγγελία, αναφορικά με τις αξιολογήσεις του πολιτικού προσωπικού. Όπως ακριβώς οφείλαμε να πράξουμε, τη

δημοσιεύσαμε. Στη συνέχεια όμως διαπιστώσαμε, μέσω μιας δεύτερης επιστολής την οποία επίσης δημοσιεύουμε, ότι η πρώτη όχι μόνο ήταν κίβδηλη με παραποίηση τίτλου και ιδιότητας, αλλά εμπεριείχε και σκοπιμότητες, τις οποίες δεν είναι του παρόντος η ενασχόληση μας με αυτές. Όμως θα συνιστούσαμε προσοχή στους παραχαράκτες. Κι αυτό γιατί μέσω πηγών του αρχηγείου, ενημερωθήκαμε πως η διεύθυνση έπραξε για την υποβολή των αξιολογήσεων, ότι ακριβώς προσδιόριζε σχετική διαταγή για ηλεκτρονική υποβολή. Αυτό και μόνο προσδιορίζει τη σκοπιμότητα, δεν καθορίζει όμως τον αυτοσκοπό της ιδιοτελούς στόχευσης, για την οποία είπαμε πως δεν είναι του παροντος.

Το bloko.gr, όπως έχουμε γράψει, αφενός δημοσιεύει, αφετέρου διερευνά. Δεν πρόκειται ωστόσο να γίνει δοχείο, πολύ δε περισσότερο άδειο, ώστε οι φωνές και τα κύμβαλα από αλαλάζοντες να ηχούν περισσοτερο. Τελευταία προειδοποίηση λοιπόν προς αλαζόνες και σπεκουλαδόρους, Αναζητείστε αλλού μηχανισμούς προπαγάνδας κι εξυπηρέτησης ανομολόγητων συμφερόντων.


Διαβάστε την πρώτη κίβδηλη επιστολή.

Αρχές του χρόνου ήρθε διαταγή σε όλες τις υπηρεσίες για αξιολόγηση του πολιτικού προσωπικού..όλες οι υπηρεσίες της Κεφαλονιάς έστειλαν ιεραρχικά στην Διεύθυνση Κεφαλληνίας τις αξιολογήσεις των πολιτικών υπαλλήλων προκειμένου σταλούν στην Διεύθυνση πολιτικού προσωπικού μέσα στις προθεσμίες..

Πριν λίγες ημέρες ήρθε διαταγή για αξιολόγηση των πολιτικών υπαλλήλων ηλεκτρονικά εκτός από αυτούς που είχαν αξιολογηθεί αρχές του χρόνου..με έκπληξη διαπιστώθηκε ότι η Διεύθυνση Κεφαλληνίας ουδέποτε είχε στείλει τις αξιολογήσεις των πολιτικών, ως όφειλε υπαλλήλων στις αρχές του χρόνου.η απάντηση του διευθυντή της Κεφαλονιάς (γραπτή)... Δεν τις στείλαμε φτιάξτε τες πάλι.γουστο μας και καπέλο μας..ετσι απλά. αυτά στο Αρχηγείο τα βλέπουν..και τ κάνουν Με εκτίμηση,

Πολιτικοί Υπάλληλοι δεύτερης μοίρας..

Ακολουθεί η ανακοίνωση των πολιτικών υπαλλήλων.

Ονομάζομαι Ρενέ Αυγουστάτου και είμαι Πολιτική Υπάλληλος της Δ.Α. Κεφαλληνίας.  Όσον αφορά την ανάρτηση του θέματος δεν γνωρίζω τίποτα και αφού επικοινώνησα και με τους άλλους πέντε πολιτικούς υπαλλήλους επίσης κανένας δεν γνωρίζει και δεν έχει στείλει στο bloko κανένα mail.  Κατόπιν λοιπόν συνεννόησης μεταξύ μας ζητάμε να κάνετε την κάτωθι ανάρτηση:

"Οι Πολιτικοί Υπάλληλοι της Δ.Α. Κεφαλληνίας ουδέποτε στείλαμε κείμενο - καταγγελία στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr για ανάρτηση σχετικά με την αξιολόγηση μας.

Ο ιθύνων της ανάρτησης να έχει το θάρρος να βγάλει τη μάσκα, να υπογράφει με το δικό του όνομα και να μην μας χρησιμοποιεί για δικούς του σκοπούς. Δεν θα υπογράφαμε ποτέ εξάλλου ως Πολιτικοί Υπάλληλοι δεύτερης μοίρας."

Με εκτίμηση,

Οι πραγματικοί Πολιτικοί Υπάλληλοι.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ