2018-06-11 22:00:43
Φωτογραφία για Το κόλπο για να ξυπνάς νωρίς χωρίς δυσκολία!
Το πρωινό ξύπνημα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δύσκολα εγχειρήματα της καθημερινότητας. Εμείς, όμως, βρήκαμε το κόλπο που θα σε βοηθήσει να σηκωθείς από το κρεβάτι σου αμέσως μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι

Είμαστε σίγουροι πως για να διαβάζεις αυτό το άρθρο μάλλον δεν τα πας και τόσο καλά με το πρωινό ξύπνημα. 

Υποφέρεις κάθε φορά που χτυπάει το ξυπνητήρι σου και νιώθεις τι σημαίνει απώλεια όταν αποχωρίζεσαι το ζεστό και βολικό σου κρεβατάκι.

Όσο και να θες, όμως, να μείνεις στο κρεβάτι μέχρι το απόγευμα που θα ξανά πέσει ο ήλιος, οι υποχρεώσεις είναι εκεί για να σου υπενθυμίσουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί!

Πάμε να δούμε, λοιπόν, 4 εύκολα κόλπα που θα σε κάνουν να ξυπνήσεις αμέσως μόλις χτυπήσει το «δαιμονισμένο» ξυπνητήρι σου!

Πιες κρύο νερό

Έχε πάντα στο κομοδίνο σου ένα ποτήρι με κρύο νερό και προσπάθησε μαζί με την κίνηση που κάνεις για να κλείσεις το ξυπνητήρι, να πιεις και μία γουλιά από αυτό. Το παγωμένο νερό θα σου δώσει ενέργεια καθώς θα αυξήσει τους καρδιακούς σου παλμούς και θα βελτιώσει τα επίπεδα χαράς που νιώθεις (ή μάλλον δε νιώθεις) όταν ξυπνάς το πρωί. Πολλοί, μάλιστα, το συγκρίνουν ακόμη και με τον καφέ.


Ανάγκασε τον εαυτό σου να ξυπνήσει

Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται αυθυποβολή. Συγκεκριμένα, λες στον εαυτό σου πως θέλεις και πρέπει να ξυπνήσει. Ο οργανισμός, λοιπόν, λειτουργεί αβίαστα και κάνει αυτό που τον «διέταξες» χωρίς καλά καλά να το συνειδητοποιήσεις. Με λίγα λόγια, αν κάθε φορά που χτυπάει το ξυπνητήρι σου, παίρνεις μία βαθιά ανάσα και αποφασίζεις αμέσως να σηκωθείς, μετά από λίγο καιρό το πρωινό ξύπνημα θα γίνει παιχνιδάκι για εσένα.

Ξεκίνα πρωινό πρόγραμμα γυμναστικής

Το πιθανότερο είναι αυτήν την στιγμή να κοιτάς την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σου και να γελάς. Μάθε όμως, πως ένα πρωινό πρόγραμμα γυμναστικής θα σε κάνει αμέσως να αποκτήσεις ενέργεια και όρεξη για δουλειά ή οτιδήποτε άλλο έχεις να κάνεις. Αν θέλεις, λοιπόν, το πρωινό σου ξύπνημα να είναι όσο πιο ανώδυνο γίνεται, ξεκίνα γυμναστική αύριο κιόλας!

Άνοιξε αμέσως το παράθυρο σου

Στην αρχή της προσπάθεια σου να γίνεις και εσύ πρωινός τύπος, θα σου είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο. Πράγματι, μοιάζει με βασανιστήριο να μη θες να σηκωθείς από το κρεβάτι και κάποιος να σου ανοίγει το παράθυρο για να ξυπνήσεις. Ωστόσο, το φυσικό φως θα σε βοηθήσει να ανοίξεις πιο γρήγορα τα μάτια σου ενώ θα ενεργοποιήσει αμέσως και τα εγκεφαλικά σου κύτταρα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από αυτό;

Ελπίζω, αυτά τα 4 έξυπνα κόλπα, να κάνουν όσο πιο εύκολο γίνεται το πρωινό σου ξύπνημα, ακόμη και αν αυτό είναι στις 6 ή στις 7 το πρωί!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
William Shakespeare: Έμαθα πως....
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
William Shakespeare: Έμαθα πως....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ