2018-06-12 10:01:11
Φωτογραφία για Αιδώς Αργείοι - του Κανέλλου Νικολάου
Το περασμένο Σάββατο σε εκδήλωση του  Athens Pride 2018 συμμετείχε και μία ομάδα αστυνομικών. Ο εκπρόσωπος της ομάδας αυτής, αξιωματικός που υπηρετεί στο Τμήμα

Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας   Αττικής,  εκ μέρους όλων ζήτησε συγγνώμη για την ομοφοβική στάση της Ελληνικής Αστυνομίας.

          Τους υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία και να χτίσουν όλοι μαζί μία  ποιο δίκαιη κοινωνία.

            Ευτυχώς ο Έλληνας Αστυνομικός δεν έχει κατηγορηθεί για ομοφοβικές στάσεις και συμπεριφορές. Στην καθημερινή μας συναναστροφή με τους πολίτες αυτής της χώρας το κύριο μέλημα μας είναι η εξυπηρέτηση τους χωρίς καμία  φυλετική, θρησκευτική ή κοινωνική διάκριση.   Καθημερινά προσπαθούμε να τους προσφέρουμε το πολύτιμο  αγαθό που είναι η ασφάλεια. Στον αγώνα μας αυτόν έχουμε δυστυχώς  130  νεκρούς και πάρα πολλούς   τραυματίες συναδέλφους.


        Η συγγνώμη  που ζήτησε μας αδικεί κατάφορα και δεν  μας εκφράζει. Είναι άδικο για το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και της προσπάθειας  χρόνων που καταβάλεται από όλους μας  για να είμαστε δίπλα στον πολίτη αυτής της χώρας.  Μιας  προσπάθειας  που αντιλαμβάνεται και επικροτεί η κοινωνία με τα υψηλά ποσοστά εμπιστοσύνης που μας περιβάλλει.

      Αυτή την  ομοφοβική συμπεριφορά δεν την έχει νοιώσει ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι υποτιθέμενοι  9.000 κατ´ αυτόν ΛΟΑΤ αστυνομικοί ,   γιαυτό άλλωστε και  ουδείς έχει καταγγείλει σχετικώς κάποιον συνάδελφο.

      Περιμένουμε να βγει τόσο  ένθερμα και να δηλώσει συγγνώμη  από όλους τους Έλληνες Αστυνομικούς. Διαφορετικά οι εις βάρος μας χαρακτηρισμοί του θα θεωρηθούν και θα είναι  ρατσιστικοί και προσβλητικοί.

      

Κανέλλος Νικολάου

Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αξιωματικών Αττικής 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δελτίο καιρού για Τρίτη 12-06-2018
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δελτίο καιρού για Τρίτη 12-06-2018
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ