2018-06-12 20:36:11
Φωτογραφία για Γιατί είναι τόσο δύσκολο να είσαι cool;
Τον τελευταίο καιρό με βασανίζει αυτό το ερώτημα, αυτή η απορία: Πόσο δύσκολο είναι τελικά να είσαι cool; Και θα σου εξηγήσω ευθείς αμέσως τον προβληματισμό μου.

Σε μια πόλη, μια χώρα, μια κοινωνία κι ένα κόσμο που όλα δουλεύουν με plan και προσχεδιασμένες κινήσεις πώς γίνεται εσύ να πρέπει να παραμείνεις κουλ; Και γιατί να παραμείνεις cool; Γιατί πολύ απλά εκεί βρίσκεται η μαγική συνταγή της επιτυχίας! Οι cool άνθρωποι είναι και επιτυχημένοι σε κάθε τομέα που τους ενδιαφέρει! Και για να γίνω λίγο πιο κατανοητή θα σου αναλύσω όλους τους τύπους coolness που χρειάζεται να βάλεις στη ζωή σου στους παρακάτω τομείς και ίσως ανακαλύψουμε μαζί πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι.

Cool στη δουλειά

 Συνήθως στον εργασιακό τομέα το σωστό και πρέπον είναι να δρας με οργάνωση, σοβαρότητα και προσχεδιασμένες κινήσεις, όπως προανέφερα! Έλα όμως που όλα αυτά μπορεί ναι μεν να έχουν επιτυχία, αλλά έρχονται μαζί με άγχος, στρες και νεύρα καμιά φορά
. Το coolness level σου στη δουλειά είναι περισσότερο πνευματικό παρά πρακτικό. Χωρίς να αφήσεις πίσω τις υποχρεώσεις και το πρόγραμμά σου, προσπάθησε να είσαι cool. Δε θα έρθει το τέλος του κόσμου αν δεν τα καταφέρεις ακριβώς έτσι όπως το έχεις στο μυαλό σου. Δε θα έρθει το τέλος του κόσμου αν δεν βρεις ακριβώς τη δουλειά που ψάχνεις, αλλά κάτι παραπλήσιο για αρχή. Και τέλος, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου αν μια μέρα τα κάνεις λίγο θάλασσα. Συμβαίνει! Stay cool!

Cool στις σχέσεις

Εδώ ξεκινάνε τα δύσκολα! Πώς μπορείς να κρατήσεις τον εαυτό σου σε cool/χαλαρό επίπεδο όταν σε καταβάλλει ο ενθουσιασμός και η χαρά που – επιτέεεελους – βρήκες αυτό που έψαχνες ανάμεσα στο χάος που επικρατεί εκεί έξω; Η αρχή μιας σχέσης ή ενός φλερτ είναι λογικό να συνοδεύεται με άπλετο ενθουσιασμό, εκρήξεις χαράς και βεβιασμένες κινήσεις που ίσως να πνίγουν το άλλο πρόσωπο. Το «μα εγώ θέλω να μιλάμε/είμαστε μαζί συνέχεια» ίσως είναι λίγο τρομακτικό για το αγόρι σου ή το wanna be αγόρι σου και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και λογικό. Το coolness level εδώ είναι πολύ σημαντικό γι΄αυτό και πρέπει να είσαι προσεκτική. Ζήσε και απόλαυσε αυτό που σου συμβαίνει, αλλά κράτα και κάτι μικρό για τον εαυτό σου. Δείξε και γίνε λίγο πιο cool με την κατάσταση και θα δεις ότι θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα!

Cool με τους φίλους σου

Κάποιος, κάποτε είπε ότι οι φίλοι μας μπορούν να αντέξουν - σχεδόν - τα πάντα από τους εμμονικούς, ερωτοχτυπημένους, σε κατάθλιψη, σε κυκλοθυμία, σε απογοήτευση (ή σε οποιοδήποτε άλλο version) φίλους τους. Bad news: Αυτό δεν αποτελεί αλήθεια! Είναι άπειρες οι φορές που επιβαρύνουμε τους φίλους μας με τα χαζά ή, κατ’ εμάς, σοβαρά προβλήματα μας και καταντάμε κουραστικοί. Οκ, είπαμε ότι με τους φίλους μας μοιραζόμαστε όμορφες και άσχημες στιγμές και είναι εκεί για να μας κρατάνε το χέρι, αλλά πρέπει κι εμείς να βάζουμε καμιά φορά ένα μέτρο στην παράνοιά μας. Κάθε φορά που πας να ανοίξεις το στόμα σου για να παραπονεθείς και να γκρινιάξεις, σκέψου λίγο περισσότερο αυτό το άμοιρο πλάσμα που βρίσκεται απέναντί σου και ακούει τα πάντα (τα πάντα όμως)! Το coolness level εδώ προστάζει λιγότερο βάρος στους ώμους των φίλων και good luck!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ