2018-06-13 08:22:19
Φωτογραφία για Τo στρατόπεδο που εντυπωσίασε τον Αρχηγό ΓΕΣ
Του Ηλία Προύφα

Εντυπωσιασμένος όπως μαθαίνουμε έμεινε ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, από την άρτια εκπαίδευση εθνοφυλάκων, σε στρατόπεδο της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ στο Κιλκίς.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει (διαβάστε ΕΔΩ), η εκπαίδευση που γίνεται στο Εθνικό Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης στον Αγώνα σε Αστικό Περιβάλλον (ΕΠΚΕΑΑΠ) της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, είναι μία από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες, που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον Ελληνικό Στρατό.

Το περασμένο Σάββατο σύμφωνα και με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, ο Αρχηγός Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, βρέθηκε στο στρατόπεδο του  ΕΠΚΕΑΑΠ, όπου μαζί με τον Δκτη της 1ης  Μεραρχίας, Υποστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα και τον Ταξίαρχο Δκτη της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας, Πάρι Καπραβέλο, παρακολούθησε εκπαίδευση  Εθνοφυλάκων των Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Ηγουμενίτσας, Καλπακίου και Κέρκυρας, του Γ΄ Σώματος Στρατού «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Η δραστηριότητα οργανώθηκε και εκτελέστηκε με εξαιρετικό τρόπο, με βάση τα διεθνή πρότυπα αγώνα σε αστικό ιστό, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εκπαίδευσης. Η αισιοδοξία, η εξαιρετική πειθαρχία και το υψηλό ηθικό των εθνοφυλάκων μας, αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά, το λόγο για τον οποίο οι Δυνάμεις Εθνοφυλακής, θεωρούνται από τους σημαντικότερους Πολλαπλασιαστές Ισχύος του Στρατού Ξηράς.

Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ