2018-06-13 19:34:35
Φωτογραφία για Αλλαγή «φρουράς» στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου ΓΕΝ (ΦΩΤΟ)
Παρουσία του Αντιναυάρχου Ν.Τσούνη

Αλλαγή «φρουράς» στην «ηλεκτρική καρέκλα» του εκπροσώπου Τύπου του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού σήμερα, ημέρα κατά την οποία παρέδωσε τα καθήκοντά του ο περισσότερο από δύο χρόνια ως τώρα Εκπρόσωπος Τύπου Πλοίαρχος Σπυρίδων Πολλάτος ΠΝ, στον διάδοχό του (και συμμαθητή του στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων) Πλοίαρχο Μιχαήλ Λαμπίρη ΠΝ.

Η μικρή και σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε – παραδοσιακώς – στο «Δώμα του ΓΕΝ», παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ και των διαπιστευμένων δημοσιογράφων στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Ο πρώην πλέον Εκπρόσωπος Τύπου Πλοίαρχος Σπυρίδων Πολλάτος ΠΝ, απόφοιτος της Τάξεως 1991 της ΣΝΔ, αρχικώς είχε επιλεγεί για την κρίσιμη αυτή θέση από τον προηγούμενο Α/ΓΕΝ Ναύαρχο ε.α. Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ, μετά την αποστρατεία του οποίου διατηρήθηκε στη θέση του αυτή και από τον νέο – τότε - Αρχηγό Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ για περισσότερο από 1,5 χρόνο.


«Ήσουν μία εξαιρετική επιλογή του Ναυάρχου Γιακουμάκη – όπως και όλες οι άλλες του επιλογές – και σε διατήρησα και εγώ στη θέση σου. Το ΠΝ είναι μικρό και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Σε ήξερα λοιπόν και σε διατήρησα στην κρίσιμη αυτή θέση και τα πήγες πάρα πολύ καλά» τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του προς τον πρώην Εκπρόσωπο ο Αρχηγός ΓΕΝ.

Τον Πλοίαρχο Πολλάτο αποχαιρέτισαν προσφέροντας σχετικά αναμνηστικά δωράκια οι εκπρόσωποι Τύπου όλων των άλλων Γενικών Επιτελείων, καθώς και εκπρόσωπος των στρατιωτικών συντακτών.

Ο νέος Εκπρόσωπος Τύπου Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ, απόφοιτος και αυτός της Τάξεως 1991 της ΣΝΔ, και αυτός επιχειρησιακός αξιωματικός πρώτης γραμμής, μετατέθηκε στη νέα του θέση από το Αρχηγείο Στόλου, ενώ στη διάρκεια της σταδιορδρομίας του στο ΠΝ έχει – μεταξύ άλλων – διατελέσει κυβερνήτης πρώτα στην πυραυλάκατο «ΛΑΣΚΟΣ» και εν συνεχεία στη φρεγάτα «ΨΑΡΑ».

Καλή τύχη και στους δύο στις νέες κρίσιμες θέσεις που αναλαμβάνουν.

(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Βάλε «βάζει πίεση»…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Βάλε «βάζει πίεση»…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ