2018-06-14 02:05:44
Φωτογραφία για Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: ...Κανένας δρόμος για τις Πρέσπες! [Βίντεο]
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επιτέθηκε σφοδρά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την ψήφιση του επικαιροποιημένου Μνημονίου και την προδοτική συμφωνία με τα Σκόπια.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Αρχικά, αναφερόμενος στον προλαλήσαντα Βορίδη του σημείωσε πως: "τα φέρνει έτσι η ζωή άλλοι να ντρέπονται για το παρελθόν τους και άλλοι να είναι υπερήφανοι"!

Στην συνέχεια υπενθύμισε στο σώμα πως τον Ιανουαρίο του 2015 ο Ελληνικός Λαός ψήφισε κατά του Μνημονίου, αλλά η Βουλή πλην Χρυσής Αυγής το υπερψήφισε! Θύμισε επίσης στην ΝΔ πως τότε είχε ψηφίσει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το Μνημόνιο και τώρα έρχονται τα μέτρα. Με την επιβολή των εθνοκτόνων Μνημονίων ποδοπατήθηκε η αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού.

Υπογράμμισε πως με το παρόν πολυνομοσχέδιο οι δανειστές θα μπορούν να προχωρήσουν σε ρευστοποίηση της δημόσιας περιουσίας που είναι στο Υπερταμείο, θα γίνει μείωση συντάξεων, ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ενώ συμπεριλαμβάνεται και κατακόρυφη αύξηση των διοδίων έως και 150%, μια "προσφορά" του πολιτικού συστήματος στους μεγαλοεργολάβους με τους οποίους ΟΛΟΙ συναγελάζονται πλην των Ελλήνων Εθνικιστών.


Αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης σημείωσε πως η ελπίδα έρχεται από την Ιταλία και την απόφαση του Σαλβίνι, της Λέγκας του Βορρά για κλείσιμο των συνόρων. Μόνη λύση για την Ελλάδα παραμένει η εφαρμογή του νομοσχεδίου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης με κλείσιμο των συνόρων, απελάσεις και αυστηρές ποινές στους λαθροδιακινητές.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προδοτική συμφωνία με τα Σκόπια που με τόσο χαρά (!) ανήγγειλε ο πρωθυπουργός. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε ότι η κυβέρνηση των κομμουνιστών, συνεπής στις ιδεοληψίες της, παραχώρησε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, αναγνωρίζοντάς τους μάλιστα "μακεδονική" εθνότητα και γλώσσα. Πρόκειται για μια συμφωνία εθνικά απαράδεκτη!

Τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την πλειοψηφία, δεν εκφράζει τον Ελληνικό Λαό, δεν μπορεί να προχωρήσει στην υπογραφή οποιασδήποτε συμφωνίας και στην έσχατη περίπτωση οφείλει να προχωρήσει σε προκήρυξη εκλογών για μείζον εθνικό θέμα ή δημοψήφισμα.

Τέλος, έκλεισε με τα λόγια του Ίωνος Δραγούμη: «Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από την βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε», σημειώνοντας πως η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

www.xryshaygh.com/
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ