2018-06-14 19:30:47
Φωτογραφία για Το παρασκήνιο της συνάντησης του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Director US Army Aviation and Missile Life Cycle Command (AMCOM) Security Assistance Management Directorate (SAMD)
Χθες Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Director US Army Aviation and Missile Life Cycle Command (AMCOM) Security Assistance Management Directorate (SAMD), κ. Brian A. Wood.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με σκοπό την περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας με τις Χερσαίες Δυνάμεις των ΗΠΑ και την εμβάθυνση των διμερών σχέσεων.

Αξιολογήθηκε επίσης το πρόγραμμα των ελικοπτέρων Kiowa και συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης αυτών με επιπλέον χορήγηση ανταλλακτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, επιβεβαιώθηκε από τις ΗΠΑ, η πλήρης τεχνική υποστήριξη για όλους τους τύπους των ελικοπτέρων, για όσο χρονικό διάστημα τα ελικόπτερα θα είναι στον Ελληνικό  Στρατό.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η δωρεάν παραχώρηση ανταλλακτικών που περιλαμβάνονται στη σύμβαση, καθώς και η δωρεάν παραχώρηση μεγάλης ποσότητας ανταλλακτικών, πέραν των προβλεπομένων από τη σύμβαση.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη υποστήριξη των Ελικοπτέρων, για όσο χρονικό διάστημα αυτά θα είναι επιχειρησιακά στον Ελληνικό Στρατό.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ