2018-06-14 20:52:40
Φωτογραφία για Αν έχετε αυτό το χαρακτηριστικό προσώπου, μάλλον είστε νάρκισσος
Άσχημα νέα γι' αυτούς και συγκεκριμένα αυτές που έχουν χοντρά και προσεγμένα φρύδια, καθώς θα μπορούσε να σημαίνει πως είναι νάρκισσοι, ή τουλάχιστον αυτό λέει μία νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Toronto.

Αρχικά, η έρευνα είχε σκοπό να ανακαλύψει αν ένα χαρακτηριστικό προσώπου θα μπορούσε να δείχνει ναρκισσιστική προσωπικότητα. Οι ερευνητές τράβηξαν φωτογραφίες τα πορτραίτα των συμμετεχόντων και τους έβαλαν να συμπληρώσουν την Απογραφή Ναρκισιστικής Προσωπικότητας (που είναι ένα τυποποιημένο test).

Μετά, ένα δεύτερο group συμμετεχόντων έκριναν τις φωτογραφίες για να αποφασίσουν ποιος έμοιαζε πιο αυτάρεσκος με βάση μόνο την εξωτερική εμφάνιση. Οι ερευνητές έδειξαν στο ίδιο group μεμονωμένα σημεία των προσώπων, έτσι ώστε να καταλάβουν ποιοι άλλοι παράγοντες κάνουν τους ανθρώπους να μοιάζουν αυτάρεσκοι στους άλλους.

"Ανακαλύψαμε πως οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κρίνουν τον ναρκισσισμό των άλλων μόνο από το πάνω μέρος του προσώπου τους -συγκεκριμένα, από τα φρύδια και μόνο," δήλωσε στο Allure η Mirand Giacomin, βασική ερευνήτρια της μελέτης. Οι ερευνητές έβγαλαν το συμπέρασμα πως η "διακριτικότητα των φρυδιών" είναι άμεσα συσχετισμένη με το επίπεδο ναρκισσισμού του καθενός. Οπότε, όσο πιο έντονο και μεγάλο το φρύδι, τόσο νάρκισσος είναι κάποιος.

"Τα χοντρά φρύδια είναι στη μόδα τώρα," είπε η Giacomin. "Η προτίμηση κάποιου για χοντρά φρύδια θα μπορούσε να έχει σχέση με την επιθυμία του να είναι ελκυστικός και αρεστός".
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ