2018-06-15 18:30:40
Φωτογραφία για «Λουκέτο» στο Βαρούλκο του Λαζάρου- Τι είπε ο σεφ
"Εμείς έχουμε δίκιο, έτσι πιστεύουμε. Το Βαρούλκο λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια".

Λουκέτο για 48 ώρες μπήκε πριν από μερικές μέρες στο γνωστό εστιατόριο Βαρούλκο στο Μικρολίμανο, από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στην επιχείρηση διαπίστωσαν ότι δεν είχε εκδοθεί ένα τιμολόγιο αξίας 1.500 ευρώ. Ο Λευτέρης Λαζάρου εξήγησε στο Πρωινό τι ακριβώς συνέβη με το τιμολόγιο και τόνισε ότι το εστιατόριο δεν φοροδιαφεύγει: «Εμείς έχουμε δίκιο, έτσι πιστεύουμε. Το Βαρούλκο λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια. Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι το Βαρούλκο φοροδιαφεύγει».

Για τις φημολογούμενες κόντρες του με άλλους σεφ, ο Λευτέρης Λαζάρου είπε: «Είχαν πει ότι είχα κόντρα και με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και με τον Άκη Πετρετζίκη. Με τον Δημήτρη είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Με τον Άκη είναι ένα παιδί που το αγαπώ πάρα πολύ και το εκτιμώ για την προσωπικότητά του. Ένα παιδί με πολύ μεγάλη θέληση. Κάθε φορά που τον συναντώ η πρώτη λέξη που του λέω είναι μικρέ τι κάνεις. Για μένα είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και με ταλέντο. Τον έχει κερδίσει βέβαια η τηλεόραση, αλλά και επιχειρηματικά τα βήματά του είναι προσεκτικά και καλά».

Τέλος, ο βραβευμένος σεφ μίλησε και για τις ασυνήθιστα πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του: «Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Είναι νονά της κόρης μου (σ.σ. από τον δεύτερο γάμο)».
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ