2018-06-15 20:38:30
Φωτογραφία για Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 - Μαρόκο εναντίον Ιράν
Στην πρώτη αγωνιστική για τον δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ 2018, αγωνίστηκε το Μαρόκο... κόντρα στο Ιράν. Το ματς ξεκίνησε με τρομερό ρυθμό κυρίως από πλευράς των Μαροκινών, ενώ οι ''Πέρσες'' περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, στη συνέχεια του παιχνιδιού το ματς ισορρόπησε και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στα πολλά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν και αλληλοεξουδετερώθηκαν, ο ρυθμός έπεσε αισθητά αλλά το φινάλε είχε χιτσοκικό χαρακτήρα. Στο 90+5, σε μία φάση που κανείς δεν περίμενε ότι θα σημειωθεί τέρμα, το Ιράν προηγήθηκε και πήρε το παιχνίδι με 0-1 σκορ, από ένα αυτογκόλ του μαροκινού Μπουχαντούζ.

Το Μαρόκο αρχικά, έβγαλε πολύ ενθουσιασμό και πάθος στον αγώνα και επιθετικά προτιμούσε να πλαγιοκοπεί, κυρίως από τη δεξιά πλευρά. Η αμυντική του λειτουργία ήταν καλή, αλλά ο προπονητής του ''χάθηκε στη μετάφραση'', όταν οι Ιρανοί μπλόκαραν τα άκρα τους.

Το Ιράν παρουσιάστηκε στη αρχή του ματς με πολλά προβλήματα, κυρίως από τον ενθουσιασμό του αντιπάλου. Όμως η γάτα της τακτικής κόουτς Κεϊρόζ, έδωσε τη λύση κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους χαφ και τους εξτρέμ, να γυρίζουν και να βοηθούν τις πτέρυγες αμυντικά. Στην επίθεση επέλεξε τις αντεπιθέσεις και τις βαθιές μπαλιές, δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Εντύπωση μας προκάλεσε η ποιότητα του 21χρονου μαροκινού Αμίνε Αρί της Σάλκε, εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια, πολύ καλός χειριστής και αρκετά γρήγορος.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ