2018-06-17 07:42:28
Φωτογραφία για EKA: Όταν ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ απαξίωνε τους εχθρούς της Δημοκρατίας – Δικαίωση έναν χρόνο μετά (ΒΙΝΤΕΟ)
 Του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

Το παραλήρημα του πρώην Χρυσαυγίτη βουλευτή, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής -ο οποίος κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις να καταλύσουν τη Δημοκρατία-, είναι η καλύτερη απάντηση σε κάποιες μειοψηφίες που πριν από περίπου ένα χρόνο είχαν λοιδορήσει τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκο, για την απόφαση του να αποχωρήσει από την τελετή αποκαλυπτηρίων μνημείου για τους πεσόντες αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη.

Τότε, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, αποχώρησε από την τελετή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τιμώ τους πεσόντες συναδέλφους μου αποχωρώντας διότι παρευρίσκονται βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι δεν πιστεύουν και δεν υπηρετούν την Δημοκρατία, ενώ οι συνάδελφοι μου χάθηκαν γιατί υπηρετούσαν και πίστευαν στην Δημοκρατία».

Σήμερα, έχοντας ήδη περάσει 24 ώρες από το περιστατικό τον Μπαρμπαρούση -ο οποίος έσπευσε να κρυφτεί αντί να αναλάβει την ευθύνη των όσων εκστόμισε στο Ναό της Δημοκρατίας- αντιλαμβάνονται άπαντες πως με την πράξη του αυτή ο κ
. Γερακαράκος έστειλε ηχηρό μήνυμα απαξίωσης όσων εχθρεύονται το δημοκρατικό πολίτευμα. Το περιστατικό αυτό ανακάλεσε στη μνήμη μας άλλος αστυνομικός, ο οποίος πρόσθεσε ότι «έστω και καθυστερημένα αυτοί οι οποίοι στάθηκαν σκωπτικά και κριτικά απέναντι στην πράξη του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, σήμερα να βρουν το θάρρος και να αναγνωρίσουν το λάθος τους».

Από την πλευρά μας, να σχολιάσουμε ότι η απόφαση ενός αστυνομικού να απομονώσει και να καταγγείλει αυτούς που επιβουλεύονται την Δημοκρατία οφείλει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Και πιθανότατα θα ήταν, εάν δεν προερχόταν από έναν απλό αστυνομικό.

πηγή: ekapolice.gr
_
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ