2018-06-17 11:12:09
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Ο εγκέφαλος της ληστείας συνόδευε το θύμα
Υπόθεση ληστείας που έλαβε χώρα σε βάρος 68χρονου, τον περασμένο Φεβρουάριο στη Λούτσα Πρέβεζας, εξιχνίασαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος

  Ασφάλειας Πρέβεζας, έπειτα από ενδελεχή και μεθοδική έρευνα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες (15-06-2018) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, δύο άτομα, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων κ. Ανακριτή Πρέβεζας, ένας 32χρονος έλληνας και ένας 39χρονος αλλοδαπός, για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 21-02-2018, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας διάπραξη ληστείας σε βάρος 68χρονου κατά τη στιγμή που εξερχόταν από την εξοχική του κατοικία στη Λούτσα Πρέβεζας, με χρήση σωματικής βίας και λεία χρηματικά ποσά, επιταγές, ένα ρολόι, προσωπικά έγγραφα  και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 39χρονος αλλοδαπός ήταν ο φυσικός αυτουργός της ληστείας ενώ ο 32χρονος ημεδαπός συλληφθείς, ο οποίος συνόδευε τον παθόντα κατά την τέλεση της ληστείας και είχε δηλώσει ψευδώς ως παθών, εξακριβώθηκε ότι είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια τη ληστεία από κοινού με τον 39χρονο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

pamepreveza.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ