2018-06-17 12:15:26
Φωτογραφία για Ζητάει αποζημίωση $5 εκατ.! Το περίεργο είναι ο λόγος... [photos]
Οι λάτρεις του γνωστού κόμικ «Αστερίξ» γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο μεγαλύτερος φόβος των Γαλατών δεν είναι άλλος από το να τους...

πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Στην περίπτωση του Sean Mace, βετεράνου του αμερικανικού ναυτικού, αυτό που του έπεσε στο κεφάλι δεν ήταν ο ουρανός αλλά ένα... κουκουνάρι που ζύγιζε πάνω από επτά κιλά.

Ο Mace απολάμβανε την ησυχία του στο Maritime National Historical Park του Σαν Φρανσίσκο, έχοντας ξαπλώσει κάτω από ένα δέντρο και διαβάζοντας. Αυτό, όμως, δεν κράτησε πολύ, καθώς εκείνη ακριβώς τη στιγμή το... δολοφονικό κουκουνάρι αποφάσισε να του επιτεθεί, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή κάκωση.

Αυτό συνέβη Οκτώβριο του 2014 και σήμερα ο Mace κατέθεσε μήνυση ενάντια στην αμερικανική κυβέρνηση, το πάρκο αλλά και το αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικών, ζητώντας αποζημίωση ύψους πέντε εκατ. δολαρίων.

Όπως δηλώνει ο δικηγόρος του, ο Mace αυτή τη στιγμή ταλαιπωρείται από μετατραυματικό στρες, κατάθλιψη, ενώ φοβάται να βγει από το σπίτι του. Όσο για τις κατηγορίες, τονίζει ότι οι αρμόδιοι θα έπρεπε να έχουν τοποθετήσει προειδοποιητικές πινακίδες ότι υπάρχει πτώση κουκουναριών, προκειμένου οι επισκέπτες του πάρκου να έχουν τη δυνατότητα να αυτοπροστατευθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κουκουνάρια από το συγκεκριμένο είδος δέντρου (φωτό), μπορούν να φθάσουν έως τις 40 λίβρες, δηλαδή λίγο βαρύτερα από 18 κιλά! Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ