2012-06-03 12:12:19
Φωτογραφία για Η ληστεία αποδείχθηκε…ροζ ραντεβού!
Για να αποφύγει να αποκαλυφθεί στην σύζυγό του το μυστικό ροζ ραντεβού του, κινητοποίησε ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της Ανατολικής Φθιώτιδας ένας 50χρονος απόστρατος αξιωματικός του στρατού ο οποίος σκηνοθέτησε ληστεία και αρπαγή του αυτοκινήτου του!

Ο… «ζωηρός» 50χρονος κατήγγειλε τρομοκρατημένος ότι τρεις κακοποιοί τον ακινητοποίησαν με την απειλή δυο «Καλάσνικοφ» και ενός πιστολιού στην περιοχή της Ροδίτσας, τον έδεσαν σε ένα δέντρο από το οποίο κατάφερε να λυθεί 40΄ λεπτά αργότερα και έφυγαν με το αυτοκίνητό του. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. "χτένιζαν" όλη τη νύχτα την ευρύτερη περιοχή με μπλόκα και ελέγχους, αλλά δεν εντόπισαν τα ίχνη των υποτιθέμενων ληστών.

Αρκετές ώρες μετά την καταγγελία το "θύμα" υποχρεώθηκε να παραδεχτεί την αλήθεια… Δεν είχε πέσει θύμα ληστών, αλλά είχε ένα ερωτικό ραντεβού με μια Αλβανίδα και, επειδή φοβήθηκε μήπως η γυναίκα του το καταλάβει, σκαρφίστηκε το παραμύθι με τα «Καλάσνικοφ» και τους ανύπαρκτους ληστές! Φυσικά, παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη για ψευδή καταγγελία.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ