2024-02-27 08:29:40
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά: Κανένα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ... - Ετοιμάζεται για μεταγραφή;

 

Τέσσερις μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου της, και η Φαίη Σκορδά ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια συνάντηση με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ.



Μάλιστα όπως είπε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου στο OPEN, η σχέση σταθμού και παρουσιάστριας είναι κανονική προς ουδέτερη αν και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις της εκπομπής.



Ωστόσο τον τελευταίο καιρό υπάρχουν δημοσιογραφικές φήμες που λένε ότι ο ΣΚΑΪ θα τη μετακινήσει στη ζώνη 3-5 στη θέση του My Style Rocks. Όμως η παρουσιάστρια και ειδικά το περιβάλλον της απορεί αν θα δοκιμάζει όλες τις ζώνες; Η Φαίη ήθελε και θέλει την πρωινή ζώνη, είναι η ζώνη που την καθιέρωσε.



Υπάρχει επαφή με το Mega, το κανάλι δεν το επιβεβαιώνει, η ίδια δεν το επιβεβαιώνει. Εμείς έχουμε ανθρώπους παντού και μάθαμε ότι υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον και έχει γίνει ήδη μια πρώτη συζήτηση αναγνωριστική. Διότι μου κάνει εντύπωση που δεν έχει χτυπήσει ακόμα το τηλέφωνό της από το κανάλι της» ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή.



«Η πληροφορία της τελευταίας στιγμής είναι ότι ο ΣΚΑΪ έκανε επαφή με ένα πολύ πετυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο για τη ζώνη 3-5 που ταιριάζει πολύ στην αισθητική του καναλιού. Αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι διαρρέεται ότι θέλει να βάλει ενημερωτική εκπομπή και μετά τους Αταίριαστους μένει μία ζώνη για ψυχαγωγική εκπομπή και δεν έχει κάνει κίνηση για την παρουσιάστρια. To ίδιο δίδυμο δέχτηκε πρόταση και από τον Alpha» είπε.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ