2012-06-03 12:30:38
Φωτογραφία για O Πολ Λάμπερτ είναι τελικά ο εκλεκτός της Άστον Βίλα για τη θέση του προπονητή
Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολ Λάμπερτ, αναγκάζοντας τη Νόριτς να γίνει η τέταρτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που ψάχνει προπονητή. Διαβάστε τις εξελίξεις και στους υπόλοιπους συλλόγους.

O Πολ Λάμπερτ είναι τελικά ο εκλεκτός της Άστον Βίλα για τη θέση του προπονητή.

Ο 42χρονος τεχνικός ανακοινώθηκε χθες από τους "χωριάτες", οι οποίοι τον απέκτησαν από τη Νόριτς.

Με τα "καναρίνια" ο Λάμπερτ είχε πραγματοποιήσει τρεις εντυπωσιακές σεζόν, κατά τη διάρκεια των οποίων κατάφερε να τα ανεβάσει από τη Λιγκ Ουάν στην Πρέμιερ Λιγκ και να τα διατηρήσει σε αυτή. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νόριτς ενημερώνει πως δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με τη Βίλα στο ποσό της αποζημίωσης που θα εισπράξει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορεί ν' ακυρωθεί η συμφωνία του Λάμπερτ με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

ΝΤΟΜΙΝΟ

Εν τω μεταξύ, μετά τις επιλογές των Λίβερπουλ και Άστον Βίλα ν' αποκτήσουν προπονητές εντός των συνόρων δόθηκε νέο ενδιαφέρον στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς παραμένουν αρκετές οι ομάδες που δεν έχουν κάποιον άνθρωπο στον πάγκο τους
. Η μία εξ αυτών είναι η Σουόνσι, η οποία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ κινείται σε διπλό ταμπλό. Όσον αφορά τις επιλογές από το εσωτερικό οι πρώτοι στόχοι είναι οι Γκρέιμ Τζόουνς, βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στη Γουίγκαν, και Ίαν Χόλογουεϊ της Μπλάκπουλ, ενώ υπάρχει ως εναλλακτική λύση και η ισπανική αγορά.

Από την άλλη, η Νόριτς δεν έχει προλάβει ακόμα να έρθει σε επαφή με προπονητές. Η διοίκηση του συλλόγου σύμφωνα με δημοσιεύματα προσπάθησε να προσεγγίσει με τον Νιλ Λένον, τεχνικό της Σέλτικ, αλλά η πρωταθλήτρια Σκωτίας δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει.

Τέλος, χωρίς προπονητή παραμένει η Γουέστ Μπρομ, πρώτος στόχος της οποίας φέρεται να είναι ο Ραλφ Ράνγκικ, που έχει συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό. Το θέμα του προπονητή δεν έχει λυθεί ούτε στην Τσέλσι, με τους ανθρώπους του συλλόγου να μην έχουν κατασταλάξει στο αν θέλουν να κρατήσουν τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο ή να προχωρήσουν σε επαφές με άλλους, δεδομένου ότι ο Πεπ Γουαρδιόλα, τον οποίο θέλει διακαώς ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, δεν πείθεται.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ