2024-03-05 10:10:03
Φωτογραφία για Ψυχοκόρες – Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Πήγε ένας να με πατήσει και τελικά μου είπε συγχαρητήρια για τη σειρά
Καλεσμένες στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/3) ήταν οι τέσσερις πρωταγωνίστριες της σειράς Ψυχοκόρες.

H Μαριάννα Κιμούλη, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, η Άννα Λουιζίδη και η Ασημένια Βουλιώτη μίλησαν για τη νέα σειρά του ANT1, που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο ANT1+. Τα τέσσερα κορίτσια περιέγραψαν τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν οι ηρωίδες που υποδύονται και τις καταστάσεις της εποχής που τους προκάλεσαν σοκ. Ένα ταξίδι στον χρόνο γεμάτο ρεαλισμό και πόνο, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Τέλος, οι «Ψυχοκόρες» αποκάλυψαν πώς έμειναν άναυδες με το τελευταίο επεισόδιο, αφού ήταν κάτι που δεν περίμεναν.

«Με ενδιαφέρει όταν υπάρχει ειλικρίνεια, όταν βλέπω ειλικρίνεια στην τηλεόραση και οι “Ψυχοκόρες” ήταν μία προσπάθεια όπου ο καθένας με το λιθαράκι του κοίταξε να είναι ειλικρινής. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη» τόνισε η Ασημένια Βουλιώτη.

«Εμένα μου αρέσει το ότι έχει τόσο μεγάλο χρόνο. Εμείς ήμασταν με τους ρόλους μας δέκα μήνες περίπου, οπότε τον ζεις σε καθημερινή βάση και μεγαλύτερο εύρος. Μου έχουν πει στον δρόμο: εσύ δεν είσαι αυτή που κλαίει στο τρέιλερ;» ανέφερε από την πλευρά της η Άννα Λουιζίδη.

«Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης. Είναι κάτι πολύ νέο και ξένο για μένα και έχω λίγο άγχος αλλά έχει κάτι έτσι της πρώτης φοράς. Σε σχέση με το θέατρο υπάρχει πιο πολύ η έννοια της κατασκευής στην τηλεόραση», παραδέχτηκε η Μαριάννα Κιμούλη.

«Εγώ για ένα διάστημα ήμουν η κοπέλα που τρώει το χαστούκι από τη Δήμητρα Ματσούκα. Τις προάλλες με αναγνώρισε μία κοπέλα στον δρόμο, μου λέει: “είσαι η Δεσποινιώ, είμαι και πιωμένη αλλά σε κατάλαβα”» περιέγραψε η Ασημένια Βουλιώτη.

«Έχουμε ζήσει όλες πολύ αστεία περιστατικά. Εμένα μία μέρα που τελείωσα το γύρισμα και ήμουν αρκετά κουρασμένη. Πήγε ένας να με πατήσει με το αυτοκίνητο, λέω “ωχ, θα με βρίσει τώρα” και τελικά μου είπε συγχαρητήρια για τη σειρά. Έπαθα σοκ» αποκάλυψε η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.

Τι τους προκάλεσε σοκ

Η Άννα Λουιζίδη δήλωσε ότι την «σοκάρει που εκείνη την εποχή δεν ήταν σοκαριστικό το να βλέπουν μια γυναίκα με μαυρισμένο μάτι να πηγαίνει στην εκκλησία».

«Με σόκαρε η ευαισθησία της Δεσποινιώς, είναι η πιο μικρή και η πιο ονειροπόλα, κακοποιείται και ενηλικιώνεται με βίαιο τρόπο» παραδέχτηκε η Ασημένια Βουλιώτη.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ