2018-06-18 18:36:52
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε κάνναβη σε Ιόνιο & Αιγαίο – Ψάχνουν τη φυτεία στη Ζάκυνθο
Με μια κομβική σύλληψη στο λιμάνι της Σύρου, παράλληλες εφόδους που ξεκίνησαν από τον Νέο Κόσμο και απλώθηκαν μέχρι το νησί της Ζακύνθου, οι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου Σύρου, έβαλαν στο χέρι ένα σημαντικό κύκλωμα που φέρεται να έσπρωχνε κάνναβη σε Αιγαίο και Ιόνιο. Η σύλληψη, ενός 35χρονου λογιστή που ταξίδεψε από το λιμάνι του Πειραιά φορτωμένος με μισό κιλό κάνναβης, μετά από ελέγχους των λιμενικών στη Σύρο, ήταν αυτή που έδωσε στα χέρια των αρχών το κύκλωμα δίνοντας τέλος στη δράση των μελών του.

Πρωταγωνιστικά πρόσωπα εκτός από τον λογιστή, φέρονται να είναι μια 56χρονη Φιλιππινέζα αλλά και η 28χρονη κόρη της η οποία είναι σύντροφος του νεαρού. Οι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου Σύρου, μετά τη σύλληψη του 35χρονου, έπαιζαν κυριολεκτικά με τον χρόνο και ενήργησαν άμεσα προκειμένου να μπορέσουν με δύο ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε Νέο Κόσμο και Ζάκυνθο να εντοπίσουν τις δύο γυναίκες, να τους περάσουν χειροπέδες και να τις οδηγήσουν στην Εισαγγελία Σύρου όπου έχει διαβιβαστεί η δικογραφία της υπόθεσης.


Οι λιμενικοί από τις έρευνες εντόπισαν και κατέσχεσαν περισσότερο από ένα κιλό ινδικής κάνναβης, περίπου 8300 ευρώ όμως οι έρευνες συνεχίζονται καθώς αυτό που προσπαθούν να εντοπίσουν είναι τη φυτεία της κάνναβης η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι στην περιοχή της Ζακύνθου, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι επαφές των συλληφθέντων προκειμένου να διαπιστωθούν και άλλα μέλη του κυκλώματος αλλά και η πελατεία σε Κυκλάδες και Ζάκυνθο.
patrastimes.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ