2018-06-19 10:00:23
Φωτογραφία για Η κωμωδία του φετινού καλοκαιριού είναι η «Οικουγένεια» (vid)
Πάντα έχουμε ένα καλό λόγο για να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές μας νύχτες στο αγαπημένο μας θερινό σινεμαδάκι, ωστόσο η νέα κωμωδία που φέρνει η Feelgood στη μεγάλη οθόνη τον προσεχή Αύγουστο, κάνει τον παραπάνω λόγο... επιτακτικό!

Η «Οικουγένεια», -όχι δεν είναι ο περιβόητος δαίμων του τυπογραφείου, αλλά ο ελληνικός της τίτλος της ταινίας «La Ch’tite Famille»- έρχεται στις 2 Αυγούστου 2018 και μπορείτε να πάρετε πρώτοι μια γεύση από όσα θα δούμε στην ταινία του Dany Boon μέσα από το αποκλειστικό τρέιλερ που εξασφάλισε για εσάς το Reader.gr.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Valentin D (Dany Boon) είναι ένας καταξιωμένος και διάσημος σχεδιαστής επίπλων, που πλασάρεται ως ορφανός, γιατί ντρέπεται για την ταπεινή του καταγωγή, μέχρι που εμφανίζεται η οικογένεια του και η πραγματική του ταυτότητα αποκαλύπτεται. Τα βάσανα του δεν τελειώνουν εδώ, αφού μετά από λίγο τον χτυπάει αυτοκίνητο και καταλήγει με μία μορφή αμνησίας που διαγράφει τα τελευταία χρόνια της κοσμοπολίτικης ζωής του. Η παριζιάνικη περσόνα του Valentin D σβήνει και στη θέση της εμφανίζεται ο γνήσιος γόνος μιας λαϊκής οικογένειας.

Σενάριο: Dany Boon, Sarah Kaminsky Σκηνοθεσία: Dany Boon Παίζουν: Dany Boon, Line Renaud, Laurence Arne, Valerie Bonneton, Guy Lecluyse, Francois Berleand, Pierre Richard.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ