2018-06-19 13:36:09
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Αλλάζει το... Ναυάγιο στη Ζάκυνθο! [photos+video]
Η ωραιότερη και δημοφιλέστερη παραλία της Ελλάδας, το "Ναυάγιο" που υμνεί ο ξένος τύπος και -δίκαια- θεωρείται μία από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου ... αλλάζει!

Ο αντιπρόεδρος της επιτροπής τουριστικής προβολής Ζακύνθου μίλησε στην εκπομπή του Δημήτρη Μάρκο, στο Real fm, για την "τουριστική έκρηξη" στο νησί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην «παρέμβαση» που θα αλλάξει τα πάντα στο "Ναυάγιο".

Η γερμανική εφημερίδα Bild αποθεώνει το "φιόρο του Λεβάντε"

"Φιόρο του Λεβάντε" αποκαλούσαν οι Βενετοί τη Ζάκυνθο, «άνθος της ανατολής» στη γλώσσα μας, αλλά δεν ήταν οι πρώτοι που είχαν εκτιμήσει τις ομορφιές της. Δεν είναι τυχαίο ότι στην αρχαιότητα το πανέμορφο νησί του Ιουνίου είχε προστάτη το θεό Διόνυσο.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» προτείνει τη Ζάκυνθο στους αναγνώστες της, ανεβάζοντας στην ιστοσελίδα της φωτογραφίες από το περίφημο «Ναυάγιο», την παραλία που αποτελεί πόλο έλξης των τουριστών. Η προβολή συνεχίζεται στον επίσημο λογαριασμό της εφημερίδας στο Ιnstagram, όπου το ελληνικό νησί έχει την τιμητική του, με φωτογραφίες και σύντομες περιγραφές.


«Η άμμος στο ναυάγιο είναι πραγματικά τόσο λευκή, η θάλασσα πραγματικά τόσο γαλάζια και τα βράχια ύψους 200 μέτρων ιδιαίτερα απότομα. Στο ναυάγιο μπορεί κανείς να φθάσει μόνο βάρκα» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε μία λεζάντα. «Περισσότερες φωτογραφίες, παρακαλώ!» ζητούν οι αναγνώστες και η «Bild» ανταποκρίνεται αναρτώντας εικόνες. Για παράδειγμα, το Κορακονήσι, ένας τεράστιος βράχος στη θάλασσα με ένα άνοιγμα στο πλάι, είναι ότι πρέπει για μία φωτογραφία.

Who would sit here? Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ