2018-06-19 19:11:08
Φωτογραφία για Ανεπάγγελτοι ... Κροίσοι με πολυτελή βίο και φόντο τα θερμοκήπια με τα χασισόδεντρα !
Τηρούν σιγή ιχθύος οι συλληφθέντες για την υπόθεση με τη χασισοφυτεία μαμούθ πλην ενός που ... έσπασε τη σιωπή του Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Λασιθίου στη Νεάπολη πέρασαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τη χασισοφυτεία μαμουθ στο θερμοκήπιο. Οι τέσσερις πήραν προθεσμία για την Παρασκευή ενώ σε βάρος τους ο εισαγγελέας άσκησε βαριές κακουργηματικές διώξεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο Ρεθυμνιώτες φέρονται να είχαν τον βασικό ρόλο στην υπόθεση. Φέρονται να είχαν προσεγγίσει τους δύο Ιεραπετρίτες, ιδιοκτήτες των θερμοκηπίων, εκμεταλλευόμενοι την άσχημη οικονομική τους κατάσταση.

Οι διωκτικές Αρχές αναφέρουν ότι οι δύο Ρεθυμνιώτες αν και ανεπάγγελτοι έκαναν μεγάλη ζωή, πολυτελή βίο από έσοδα που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν. Προανακριτικά τα στόματα τους τα κράτησαν κλειστά.

Μόνο ο ένας από τους δυο Λασιθιώτες έλυσε τη σιωπή του επιβεβαιώνοντας ότι τους είχαν προσεγγίσει οι δύο Ρεθυμνιώτες για την δουλειά. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι διαλυμένος οικονομικά.

Σημειώνεται ότι στο θερμοκήπιο του ενός Ιεραπετρίτη βρέθηκε η χασισοφυτεία και στο θερμοκήπιο του άλλου Ιεραπετρίτη που ήταν συνέχεια με το σπίτι του βρέθηκε το φυτώριο των χασισοφυτών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ