2018-06-19 23:10:41
Φωτογραφία για Η Ρωσία βλέπει πρόκριση και αρχίζει να ονειρεύεται
Ιστορία γράφει η Ρωσία μέσα στην έδρα της. Η «αρκούδα» κέρδισε εύκολα με 3-1 την Αίγυπτο και βρίσκεται ουσιαστικά στη φάση των «16» για πρώτη φορά ως αυτόνομη χώρα (το είχε πετύχει ως ΕΣΣΔ). Στο σπίτι τους θα γυρίσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Αιγύπτιοι και ο Μο Σαλάχ. Στο 6ο λεπτό η κεφαλιά ρου Ιγκνασέβιτς κατέληξε στην αγκαλιά του Ελ Σενάουι, ενώ στο ίδιο λεπτό το σουτ του Γκολόβιν πέρασε λίγο έξω.

Η Αίγυπτος ανέβηκε σταδιακά και στο 16ο λεπτό το σουτ του Τρεζεγκέ πέρασε μόλις έξω, όπως και το μακρινό σουτ του Τσερίσεβ στο 19’. Οι Ρώσοι μπήκαν μεν πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά από εκεί και πέρα οι Αιγύπτιοι πήραν μέρα και ο ρυθμός έπεσε αρκετά με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελάχιστες καλές στιγμές. Στη μία και μοναδική μεγάλη φάση που είχε από εκεί και πέρα το ματς ως την ανάπαυλα, ο Σαλάχ έκανε πανέμορφο γύρισμα στο 42’, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά στην επανάληψη για τη Ρωσία, καθώς στο 47’ ο Ζόμπνιν έκανε το σουτ εκτός περιοχής και ο Φατί κατά λάθος με προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0
. Στο 56ο λεπτό ο Σαλάχ από καλό σημείο έκανε το πλασέ αλλά ο Φερνάντες με προβολή έσωσε αλλά στο 59’ ο Φερνάντες από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Τσερίσεβ από κοντά με πλασέ έγραψε το 2-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Αίγυπτος, στο 61’ μετά από γέμισμα του Κουτέποβ, ο Ντζιούμπα κατέβασε στην περιοχή, γύρισε όμορφα και από κοντά πλάσαρε για το 3-0. Η Αίγυπτος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τρεζεγκέ να πλασάρει εκτός περιοχής και την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ στο 67’, ενώ στο 73’ ο Σαλάχ κέρδισε πέναλτι μέσω VARκαι ο ίδιος από την άσπρη βούλα μείωσε σε 3-1.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ