2018-06-20 07:29:14
Φωτογραφία για ΝΕΣΠΑΑ: Ψευδείς ειδήσεις εις βάρος συναδέρφων στα συμβάντα των Πρεσπών... Φτάνει πια!
Της Νέας Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων Κεντρικής Μακεδονίας

Το Σαββατοκύριακο στις Πρέσπες ήταν ένα ακόμη  πολύ δύσκολο Σαββακοκύριακο για τους συναδέλφους μας που με περίσσεια υπομονή εκτελούν τα καθήκοντά τους, σε μια Ελλάδα που προσπαθεί να ορθοποδήσει και να βρει τον προσανατολισμό της.

Οι τραυματισμοί των συναδέρφων, οι απρόκλητες σε βάρος τους επιθέσεις και οι  υπερωρίες έζωσαν για ακόμη μια φορά σα Λερναία Ύδρα το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτό όμως που ακολούθησε ήταν και το χειρότερο. Η δειλία ορισμένων ανόητων που αναζητούσαν "εύκολη" λεία, έφερε τις ψευδείς ειδήσεις.

Ψευδείς ειδήσεις που εμφάνιζαν ετοιμοθάνατους τραυματισμένους πολίτες, ψευδείς ειδήσεις που "έδειχναν" φωτογραφίες αξιωματικών και  συναδέρφων που συμμετείχαν στα μέτρα ως υπεύθυνους  γεγονότων και συμβάντων αναληθών και παράλογων, ψευδείς ειδήσεις που ήθελαν ακόμη και διοικητή διμοιριών "ξένο".


Και δεν ήταν μόνο αυτοί οι ανόητοι δειλοί που δημιουργούσαν τα "fake news" σε βάρος των συναδέρφων αλλά και οι ανενημέρωτοι που τα αναπαρήγαγαν.

Πραγματικά για όλους αυτούς και για την κατάντιά τους λυπόμαστε...Θα μας έχουν απέναντί τους, να στηρίζουμε όπως πάντα τους συναδέρφους μας, που είναι στην πρώτη γραμμή.

Δεν ήταν η πρώτη φορά, ας επιχειρήσουμε ενωμένοι να είναι όμως η τελευταία.

Καλούμε την δικαιοσύνη να ερευνήσει αυτεπάγγελτα πλέον τα γεγονότα και να αναζητήσει ευθύνες άμεσα. Τίποτα να μην αφεθεί ούτε και να αποσιωπηθεί. Φτάνει πια _
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ