2018-06-20 18:00:39
Φωτογραφία για Ηλεκτρική καρέκλα η νέα θέση του Λιαρέλλη στον ΑΝΤ1
Ηλεκτρική καρέκλα αναμένεται να είναι η νέα θέση που αναλαμβάνει ο Στρατής Λιαρέλλης στον ΑΝΤ1. Μπορεί να έχει περάσει και στο παρελθόν από την ίδια θέση, δηλαδη του διευθύνοντος συμβούλου και να γνωρίζει τις «κακοτοπιές»… Αλλά αυτήν τη φορά το κανάλι διανύει μια από τις δυσκολότερες συγκυρίες στην ιστορία του.

Ο Στρατής Λιαρέλλης θα κληθεί να πάρει δύσκολες και κυρίως αντιδημοφιλείς αποφάσεις αναλαμβάνοντας το «τιμόνι» του σταθμού, χωρίς μάλιστα να έχει καμια περίοδο χάριτος.

Το κανάλι λόγω της φετινής του κακής πορείας δεν έχει κανένα περιθώριο στραβοπάτηματος τη νέα σεζόν… Που σημαίνει πρακτικά ότι θα πρέπει να σκαρφαλώσει αμέσως στην πρώτη τριάδα της τηλεθέασης, ώστε το επόμενο διάστημα να διεκδικήσει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση. Μάλιστα όπως έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες σε επίπεδο τηλεοπτικού ανταγωνισμού, δεν έχει περιθώριο για τίποτα λιγότερο. Το σενάριο να επαναληφθεί το περσινό φιάσκο (του δεύτερου μισού της σεζόν) και φέτος, μόνο ως εφιάλτης αντιμετωπίζεται!

Ωστόσο αυτή είναι η μια πλευρά του στοιχήματος που αναλαμβάνει ο Στρατής Λιαρέλλης από τη νέα του θέση… Διότι η άλλη η πιο κρίσιμη θα είναι όταν και όποτε χρειαστεί να υπογράψει περικοπές και πιθανότατα και απολύσεις! Είναι προφανές ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα λησμονεί τα σημερινά του καθήκοντα, δεδομένου ότι σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο να παίρνει τέτοιου είδους μέτρα!

enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ