2018-06-21 14:40:23
Φωτογραφία για Δύο φίλες από τη Δράμα έρχονται στο #TheWallGR
Δύο φίλες από τη Δράμα έρχονται αυτήν την εβδομάδα, να «πουν» τη δική τους ιστορία, να αναμετρηθούν με τον «Τοίχο», να ρισκάρουν και να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00

ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, ο Γρηγόρης υποδέχεται τη Σμαράγδα Κέρογλου και την Αναστασία Σεραφειμίδου. Δύο φίλες χρόνια και – εν δυνάμει- κουμπάρες, έρχονται από τη Δράμα στo πλατό του “The Wall” για να αναμετρηθούν με τον «Τοίχο», να ρισκάρουν και να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο. Η ιστορία τους;

Η Σμαράγδα, 34 ετών, αστυνομικός, παντρεμένη, με ένα μωράκι 14 μηνών. Θέλει να ξεχρεώσει τα δάνεια που έχει με το σύζυγό της, ο οποίος δουλεύει εκτός από αστυνομικός και στα χωράφια για να τα βγάλουν πέρα. Θέλει διακαώς και δεύτερο παιδάκι.

Η Αναστασία, 29 ετών, ζει σε ένα μικρό χωριό στη Δράμα και ασχολείται με τη δουλειά του μπαμπά της. Αρχικά όταν γνώρισε τη Σμαράγδα, δεν τη συμπάθησε καθόλου. Στη συνέχεια όμως, η σχέση τους εξελίχθηκε σε μία μεγάλη και δυνατή φιλία. Η Αναστασία θέλει να  στηρίξει τη Σμαράγδα και να βοηθήσει τη φίλη της να πραγματοποιήσει την επιθυμία της, να γίνει ξανά μαμά. Άλλωστε η ίδια, θα είναι η  νονά του δεύτερου παιδιού της Σμαράγδας!


Θα καταφέρουν οι δύο φίλες να κερδίσουν;

H συνέχεια στο The Wall, αυτή την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

Μείνετε συντονισμένοι!

#TheWallGR

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ