2018-06-21 15:45:11
Φωτογραφία για Αληθινή ιστορία: Να διαλύσω το γάμο μου για τον έρωτα της ζωής μου;
Τώρα που σάς γράφω είναι ξημερώματα Σαββάτου. Όλη η οικογένεια κοιμάται εκτός από εμένα. Μου είναι αδύνατον να ηρεμήσω και να μπορέσω να κοιμηθώ στο πλευρό του άνδρα μου Το σοκ που υπέστην κατά την επίσκεψή μου στο χωριό που μεγάλωσα ήταν τεράστιο. Κατάφερε να βγάλει στην επιφάνεια όσα προσπαθούσα εδώ και χρόνια, εντέχνως, να ξεχάσω και να τα θάψω βαθιά μέσα μου.

Η επίσκεψή μου, στο μέρος που μεγάλωσα, έκαναν την ανατροπή στη ζωή μου Για να σάς βάλω στο κλίμα και να αντιληφθείτε γιατί η καρδιά μου πάει να σπάσει θα αρχίσω να σάς περιγράφω την ιστορία που με συντάραξε, βάζοντας ωστόσο μόνο τα ουσιαστικά για να μην σας κουράσω.

Πριν παντρευτώ είχα δεσμό με το Γιάννη. Αποτελούσε τον ένα και μοναδικό μου έρωτα.

Τον αγάπησα πραγματικά, δέθηκα μαζί του και του αφιέρωσα χρόνο και χώρο από τη ζωή μου. Φανταστείτε πως καθημερινά από τα Βόρεια Προάστια -και για 7 ολόκληρα χρόνια μετά τη δουλειά- πήγαινα να τον συναντήσω στη Βουλιαγμένη, στο σπίτι του και μετά να κάνω τα πίσω μπρος προκειμένου να κοιμηθώ και να επαναλάβω ακριβώς τα ίδια την επομένη.


Τον κοίταζα στα μάτια.

Ζούσα και ανέπνεα αποκλειστικά όταν τον έβλεπα.

Η φωνή του, το κορμί του και η παρουσία του γέμιζαν το κενό της ψυχής μου δίνοντάς της φως και ζωντάνια.

Ήμουν κυριολεκτικά το “σκυλάκι”του. Έκανα ό,τι τον ευχαριστούσε και έκανα συνειδητά πάντα πίσω στα δικά μου “θέλω”. Του μαγείρευα και δεν έτρωγα μπουκιά αν δεν ερχόταν από τη δουλειά για να φάμε μαζί. Όλα από εμένα για εκείνον…

Όπως ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή του ζήτησα να μείνουμε μαζί. Ήταν άλλωστε πολύ κουραστική και υπερβολικά δαπανηρή η μετακίνηση, σε καθημερινή βάση.

Ένα Σαββατοκύριακο χρειάστηκε να λήψει για ένα επαγγελματικό συνέδριο. Λόγω του σκυλιού του αλλά και της γάτας του με παρακάλεσε για πρώτη φορά να μείνω στο σπίτι του.

Μου έκανε τεράστια εντύπωση και δέχτηκα με μεγάλη χαρά, ελπίζοντας πως επιτέλους θα χαλάρωνε και θα ήθελε όπως κάθε φυσιολογικό ζευγάρι να συζήσουμε. Τον βοήθησα να ετοιμάσει τη βαλίτσα του και τον αποχαιρέτησα. Το ίδιο βράδυ, θέλοντας να δω τα mails μου μπήκα στον υπολογιστή του.

Χωρίς να το θέλω είδα ένα φάκελο που έλεγε “προσωπικά”, τον άνοιξα.

Για κακή μου τύχη διάβασα μια λίστα με όσες κοπέλες είχε συνάψει σεξουαλική σχέση από την ημερομηνία που με γνώρισε έως εκείνη την στιγμή. Ήταν 30!!!!!!!!!!!!!!!!! Τρελάθηκα, το κεφάλι μου κόντευε να σπάσει και δάκρυα κύλισαν στα μάγουλά μου.

Ένα τεράστιο γιατί έκαιγε την καρδιά μου και η πίκρα με διέλυσε. Πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου φίλο και του τα εξιστόρησα.

Ήμουν νεκρή μέσα μου, πιστέψτε με.

Ο κολλητός μου με συμβούλεψε να μην πω τίποτα αλλά να οργανώσω ένα σχέδιο εκδίκησης και να τον πιάσω τον κατεργάρη στα πράσα.  Πράγματι όταν ήρθε δεν του είπα απολύτως τίποτα.

Βέβαια δεν ήταν χαζός… Κατάλαβε από την όλη στάση μου πως κάτι έσπασε μέσα μου. Η επαφή μας για να μην μακρηγορώ λίγες ημέρες μετά έλαβε τέλος και μάλιστα πολύ επεισοδιακά.

Πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια ωσότου συνέλθω και σταθώ στα πόδια μου.

Τον άνδρα μου τον γνώρισα μετά από πολύ πίεση από μια καλή μου φίλη. Δεν τον αγάπησα ποτέ.

Τον συμπάθησα και τον εκτίμησα γιατί είναι κύριος αλλά ως εκεί. Η ζωή μας κυλάει σε πλήρη αρμονία, χλιαρά και ήρεμα, χωρίς εξάρσεις.

Και ας επανέλθω πάλι στο παρόν.

Χθες, Παρασκευή δηλαδή, πήγαμε οικογενειακώς για φαγητό σε μία ταβέρνα, σε ένα χωριό, δίπλα στο δικό μου. Εκεί, ύστερα από τόσα χρόνια, είδα και πάλι το Γιάννη, να γευματίζει με την αδελφή του στο διπλανό τραπέζι.

Δε σταμάτησε να με κοιτάζει και εγώ αυτόν. Αντί να απολαμβάνω την παρέα μου  και το φαγητό μου, το μυαλό μου ταξίδευε στο κορμί του και στην εικόνα του.

Κατάλαβα πως τον αγαπώ και ας με διέλυσε. Από εκείνο το λεπτό δεν μπορώ να ησυχάσω. Θέλω να του τηλεφωνήσω και να τον δω.

Το μόνο που θέλω είναι να μου πει ότι του έλειψα και θέλει να ζήσει μαζί μου.

Δεν με απασχολούν οι όροι. Θα πάρω το παιδί μου που είναι το πολυτιμότερο πλάσμα στη ζωή μου για να ξαναγεννηθώ με τον επίσης σημαντικότερο άνθρωπο στη ζωή μου, το Γιάννη.

Ποια είναι η γνώμη σας;

Αξίζει για τον έρωτα της ζωής μου να τα τινάξω όλα στον αέρα;;;
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ